Veseli december

je čas, da potegnemo počasi črto za preteklo leto, a prej še malo o dogajanju v zadnjem časi. 

Najprej to, da smo menjali avto, sprememba je konkretna saj smo šli kar konkreten razred višje z nakupom Kie sportage. Smo pa že imeli nekaj težav z vozilo, saj prejšnji petek kar ni hotel vžgati in smo ga že vozili z avto vleko. Razlog zakaj je prišlo do tega je bolj ali manj neznanka, saj računalnik ni pokazal napake, edina pametna razlaga, da je bilo nekaj narobe z gorivom, saj je po dobre pol ure v topli delavnici avto vžgal in sedaj deluje normalno.

Za nami je še drugi krog volitev, ki je prinesel nekaj zanimivih rezultatov, v Mariboru povratek Kanglerju ni uspel, v Kopru se poslavlja Popovič, na Ptuju so dobili Županjo, v Radencih pa Leljaka (še en zapornik) v glavnem na lokalnem nivoju se lahko dogajajo čudne stvari in nimajo nobene prave zveze z državno politiko njenimi razmerji.

Tud "fureš" smo spravli pod streho in skrinjo nafilali z mesom, tako, da smo pripravljeni za zimo in še pomlad zraven.

Zima se je po obetavnem začetku očitno sedaj za nekaj časa odmaknila od naših krajev, danes je spet kar fino toplo in sem lahko šel mal na gorca kolesarit po mariborskih bregecih.

In še zadnja stvar, to pa so moji zapisi, ki so bili naslovljeni na razmere v službi. Očitno se mi to fino vrača, čeprav je uradna razlaga usmerjena v drugačne razloge, pa jaz temu ne verjamem. A res je, da bo najbolj, da napisane misli za enkrat zadržim le zase, seveda to ne pomeni, da o tem ne mislim pisat, le za objavo bom zaenkrat malo zadržal a enkrat, ko se mi bo zdelo, da je za to pravi čas bom vse objavil. 

Torej, kot sem na začetku napisal, veseli december je tu, čas za recenzijo preteklega leta. Bolj ko razmišljam v bistvu nima kaj napisati, leto smo preživeli zdravi, radi se nimamo nič manj, kot smo se imeli lani, kar je najvažneje, za enkrat imamo dovolj vsega za dobro življenje, pa tud želj še vedno nimamo velikih, kar je v bistvu največji pogoj za srečo.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2