Lopar

je bil po enem letu spet cilj našega oddiha. Polotok nas je navdušil že pred dvemi leti, ko smo ga prvič obiskali, čeprav takrat ne ravno z srečo pri izbiri nastanitve. No tokrat pa je bilo vse tipi-topi. Apartma 1A odlična lokacija in ambijent z velikim dvoriščem, ki je bilo popolnoma ograjeno, z igrali za otroke in z zunanjimi paviljoni in obveznim roštiljem, ki smo ga s pridom uporabljali.
Poleg tega, da je kraj idealne za družine z majhnimi otroki, ker ima nepregledne peščene plaže z plitko vodo, ki je idealna za uresničevanje vseh otroških fantazij vsaj kar se tiče gradnje peščenih gradov in pa obmetavanje z mivko. No med tem pa leahko starci v miru poležavajo v plitki vodi in se hladijo ter imaajo relativen mir za oddih.

Kar pa se tiče športa je otok prepleten z cestami, cesticami in potkami, ki so relativno dobro označene in ponujajo tek v jutranjem miru po različnih podlagah, od asfalta, makadam pa do kamnitih potk in mivkastih stezic. Tako lahko malo pozabiš na kilometrino, pulz in čas, ampak je čas samo za užitek v mirni naravi, med borovci in ostrim kamenjem in grmovjem. Sicer sem pridelal nekaj prask po nogah, vendar pa to z veseljem vzamem v zakup saj so bila to jutra polna miru, ki so ga zmotili le glasni škržati, ki neumorno škrgajo in tako dajo še posebno zvočno kuliso.

Zaključek je bil enoten, drugo leto spet!!

In še malo karte tega prečudovitega polotoka na otoku Rabu.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2