Kaj sem hotel

zdaj napisat. Najprej sem se hotel obregnit ob to kako se nekateri obnašajo oz. lahk bi rekli, da jim dnar smrdi al kako bi se lahko temu reklo. Namreč, glede za to, da na Rogli že tretjo sezono uspešno tržijo poleg alpskega smučanja tudi tek na smučeh pa sosedom to nikakor ne gre. Namreč upravljavci tekaških prog na Arehu, ki so tako mimogrede ene najlepših v Sloveniji nikakor ne najdejo energije, da bi kolikor toliko spodobno urejali tekaške proge. Zraven vsega pa sem prepričan, da noben od pravih tekačev nebi jamral, če bi moral odšteti par evrov za uporabo tekaških prog, saj se vsak zaveda, da je urejanje povezano tud z določenimi stroški. Žal pa očitno na tem koncu Pohorja ne razmišljajo v tej smeri popolnoma nič. Na TF-ju se v zimskem času cel čas apdejtajo informacije o stanju tekaških prog v Sloveniji, a žal je letos Areh absolutni zmagovalec v razočaranih obiskovalcih. No jaz sem bil gor letos samo enkrat, čeprav mi je sedaj velik bližje kot pa Rogla, vendar pa nima smisla hodit nekam, kjer so stvari čist razštelane, tako pač se raj pelem na Roglo, kjer pa so zadeve porihtane v nulo in se naužijem teka na smučeh v vsej lepoti.

No ampak marec je tu in napoved v dolini že kaže prve spomladanske temperature in počas bomo smuči postavli v kot in potegnili iz kleti bicikle, no roko na srce jaz sem specjalko že dal na servis, gorca pa še morm, da mam pol mir čez sezono.

Se pa letos kot sem že povedal mal spogledujem z trail teki, tako sem na prvo konec marca že prijavljen, o nadaljevanju pa se bom odločal sproti, ker vidim, da nima smisla delat prevelkih planov. No za enkrat vse gre OK, hrbtenica se drži, tud tempo se počas popravlja na treningih in kilometrino počas ampak sigurno povečujem. Edin kaj me muči že kr nekaj časa so včasih večje, drugič spet manjše bolečine ahilove tetive. No tud temu sem se odloču narest konec, saj imam naslednji teden ultra zvok, ki bo pokazal za kaj sploh gre, pol pa se lotim terapij. 

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2