Vsega po malem

zadnje čase. Malo lenarimo, malo migamo, malo beremo...

Kar pa je v tem času najpomebnejše pa je, da se je letos v Sladkem vrhu že sedmič odvijal šest urni tek in prvič, ko nisem naredil vsaj nekaj krogov po trasi. Čeprav priznam, da so me podplati fejst srbeli pa sem se za to odločil popolnoma zavestno in štartnino dal Tatjani, kateri pa tud ni vreme blo ravno naklonjeno in ji zarad tega ni uspelo kaj dost krožit, saj za njo je zdaj pač zdravje bolj pomembno, kot pa nabiranje kilometrov. Za to bo imela še ogromno časa. No vseeno pa sma se odločila, da grema na to zdaj lahk že rečem legendarno tekaško prireditev in malo poklepetama z prijatli in navijama, ob enem pa se še malo posladkama z kupom dobrot, ki so jih vsako leto polne mize. Zmago na teku sta odnesla tačas dva najboljša Slovenska ultraša Boris Ivanovič in Nataša Robnik pa tud vsi ostali niso zaostajali in vsak je dosegel nekateri pa tudi presegli zastavljene cilje. No jaz sem se do Sladkega vrha, kot je to zame normalno v zadnjem času pripeljal s kolesom, seveda pa sem tud jaz bil deležen kar izdatnega tuša in vetra. No topla voda in suhe cunje in že je blo vse OK. 

Drgač pa vse po starem, jaz še vedno samo kolesarim in pa malo premetavam kettlebele, no ne bo pa več dolgo, ko bom začel počas tud tečt. Plan imam, da če ne prej v decembru mislim, da bom nared, da počas začnem s tekom, ampak res počas. Nekako imam plan, da v prihodnosti malo zmanjšam tekaške kilometre in se na račun tega mal več posvetim pozimi teku na smučeh, poleti pa kolesarjenju in tako malo bolj enakomerno treniram vse skupine mišic, če dodam pa še nekaj treningov z kettlebeli in vajami z lastno težo pa misli, da bi v prihodnosti lažje kljuboval poškodbam, ki me pestijo predvsem zarad preveč teka.

Včeri sem bil zjutraj na s kolesom na Pohorju, ki pa danes kaže precej drgačno podobov, kot jo je včeraj, sa so se čez noč temperature kar fino spustile in se je dež v višinah spremenil v sneg. Tako lahko ravno sedaj gledam sliko z Rogle, kjer parav fino sneži in piha tam blizu 100km/h.

Včeraj pri vzpenjači.


Danes na Rogli.


Tak, da še mal pa bomo napeglali tekaške.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2