Ko v dveh dneh probaš več hlač, kot,

kot v parih letih skupaj in nato še ugotoviš, da ti nobene niso prav...

Največja nadloga pri kupovanju cot pri meni so ravno hlače, namreč imam očitno neproporconalno obliko nog glede na preostanek telesa, seveda je to posledica preveč kolesarjenja in zaradi tega enostavno rečene predebelih stegen. In ko to potem prezrcalim v kupovanje hlač to zgleda tako, da so mi vse hlače pretesne v stegnih kar je zame hudo moteče, sem pač človek, ki ma rad oblačila bolj na komot, če pa že ne na komot pa saj taka, da se v njih da normalno dihat. Torej v zadnjih dveh dneh sem bil v treh trgovinah in sprobal n hlač in nobene kupil, no ene bi skoraj pa se nisem mogel odločiti. Če probam M me vse tiščijo, če pa L pa visijo z mene kot s strašila. Tako, da na koncu je rešite samo ena ali shujšam za ene pet kil ali pa se za tolk zredim. OK, bom probal nekaj shujšat pa da vidim kaj bo, čez kak mesec ali dva.

Kar se tiče miganja pa, kot rečeno zamanjšujem tedensko dozo in sem sedaj na povprečju 10 ur na teden, od tega še vedno vsaj dvakrat grem tečt ostalo pa kolo in crossfit. Nekak sem v manjši krizi, nimam se neke volje mučit, čeprav neko delo na izi ponavadi nima glih učinka, vsekakor pa je bolje nakaj kot nič. Očitno se mi že res začenjajo poznat leta ali pa bi rabil nekaj pavze, da se mi povrne malo volj. No kar se pavze tiče bo ta ziher prišla jeseni ali na začetku zime, ko bom šel na operacijo pete. Sem se že fiksno odločil, da grem ni zadevo rešim, dovolj je osem let življenja z bolečino v nogi. In tudi edino, kar me bo spravilo k pavzi je prisilni počitek.

Se pa končuje prvi letošnji dopust, če ne štejem zimskih počitnic, malo smo bili v toplicah, preostanek pa smo preživeli doma, nekaj na kolesu in nekaj peš sem in tja po mestu. Prav prilegel se je tale oddih, da smo malo skupaj in, da si nafilamo baterije. Itak pa sem se letos odločim, da ne šparam dopusta, tako, da ga mislim izkoristiti vseh 35 dni, no mogoč si ga prihrani kakih pet za smučarijo ostalo pa skurim.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2