Uničevalec

ja dobesedno to bi se mi lahko reklo, če bi se začel pogovarjat o tekaških copatih. Pa ne v tem smislu, da jih namerno uničujem, ampak v tem, da jih z tekom uničim cel kup. Seveda bi jih še veliko več, če bi jih menjaval tako, kot je to priporočeno, tam na okoli 700 kilometrov. No resnica je pač taka, da jaz z tekaškimi copati naredim včas tud še enkrat tolko, kot je priporočena doza ;). Razlog je seveda enostaven, ker drgač bi se po domače povedano spufal na copatih.

Je pa zadnje čase kar težka odločitev, ko je potrebno it v nabavo za novo robo. Roko na srce mi ni nekaj za eksperimentirat in se raje držim preizkušenih znamk, ki sta v zadnem obdobju zame Nike in Brooks. No z "najkicami" sem imel kar nekaj težav, ker so mi moj priljubljen model Skaylonke umaknali z prodaje (ene mam še skor nove in jih šparam sam za tekme). Imam pa zdaj model Lunarswift, ki se je tud izkazal za odličnega in sem kaj se tega tiče lahk rečem težavo rešil.
Pri Brooksu pa sem sprobal do sedaj dva modela in sem tud bil kar zadovoljen, zato je po tehtnem premisleku padla odločitev še za tretji poskus. In prav danes so prišle to so Brooks Green Silence. Copati na zunaj izgledajo noro dobro pa še nekaj so ekstremno lahki, ne vem če sem že mel tak lahke copate. Mislim pa da je to bolj zarad zgornjega materiala, kot pa zarad podplata, no bomo vidli, ko bomo stvar sprobali.

No ker sma jih nabavla oba s Tatjano jih boma šla danes skup sprobat, je pa model mal podoben minimalističnim modelom, tu predvsem mislim na raven podplat, kjer ni ločena peta in pa na to, da peat ni nič posebej dvignjena ali ojačana.

Ja in sedaj še najboljša stvar teh copat. Copati so kar 75% reciklirani iz drugih copatov in tako tud mal prispevam k čistejšemu okolju.

Zgledajo pa tak

Sigurno je nekaj, da neizrabljeni ne bojo ostali, če bojo pa še zakaj več, bom pa videl.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2