Aktivno

in to v pravem pomenu besede je bilo tole zimsko preživljanje krajših počitnic na Gorenjskem, natančneje v Bohinju. Za domovanje sma izbrala počitniški objekt mojga delodajalca, ki se je pokazal za odlično izbiro. Res domače vzdušje, lepo urejene oz. na novo zrihtane sobe so res vredne vsega dnarja, no da ne omenjam cene, ki je res ugodna. Za vse, ki vas zanima si lahko več preberete TU, ker je objekt namenjem vsem, tud zunanjim uporabnikom za katere je za odtenek dražje, vendar še vedno zelo ugodno.
Aja in kaj je blo tu aktivnega?? Jutranje vstajanje in zame okoli 16 kilometrov teka, med tem je Tatjana imela svojo seanso TT treningov, nato zajtrk in potem premik na Pokljuko, kjer smo nadaljevali z športanjem, tokrat v obliki teka na smučeh. Količina treninga, mrzel in redek zrak pa seveda naredita svoje in zvečer sem se zvrno v pojstlo kot mrtvec. No seveda, pa sma si prvošla tud posedanje, kofetkanje in sončenje na terasi hotela na Pokljuki, seveda pa tud savnanja nisma spustla. Tak da se je res skoz dogajalo.

Lepo je blo v glavnem!!

No spotoma sma med vožnjo malo raziskovala tudi okoliške hribovse vasi, ki so res lepe in imajo na srečo še ravno prav snega, da nudijo pravo zimsko idilično vzdušje.

No pa da ne bo keri reku, da si zmišljujem, v teh treh dneh in pol sem pretekel 69 kilometrov in še dodatnih 88 kilometrov na smučeh.

Pogled iz sobe

Pa še iz nasprotne smeri

Le ka je tak smešno ;)

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2