Fajn je blo

na letošnjem dopustu, tak lahk na kratko opišem to kak smo se meli. No letos smo se za spremembo od preteklih let, ko sem oz. smo vztrajno hodli k našim sosedom, odločli, da pa poskusimo kako je na našem delčku prelepe obale. In ni nam žal. Res je blo super, namestili smo se tokrat v počitniškem naselju MNZ na Debelem rtiču in v bistvu nimamo pripomb, ker je vse štimalo. Namestitev je bal vredu, hrana tud, in tud plaža je mela dost sence, da smo lahk poležavali, dost plitvo vodo za našo plavalko in tud peskovnik.

No vreme je pa blo in to kako, prve štir dni je blo krepko preko 35 stopinj, komaj pol je padlo na kake 32, ampak smo se kar hitro aklimatizirali, tak da se je dalo preživet.

Kaj se teka tiče pa tak ni panike, da se nebi dalo laufat. Jaz sem mal raziskoval okolico Ankarana tja do Bertokov pa do Dekanov, en dan pa sem se usmeril k našim sosedom Italjanom in odtekel do Milj in nazaj, kjer je res super cesta, ki gre skoz ob morju in lahko sproti pazuješ velike ladje, ki so vsidrane pred Trstom, ko pa se obrneš pa lahk gledaš ladje, ki so namenjene v Koper. V bistvu sem predelal skorj celotno traso malega maratona Kopre - Milje in to v obe smeri in v različnih kombinacijah.
 Pa še mal slikic.

Pogled iz apartmaja.


Pogled na tisti del, ki bi v bistvu moral bit še Slovenski, ampak kaj je je.


Pogled proti našemu apartmaju.


Če nas je kdo iskal je moral pogledat samo po terasah apartmajev.


Popoldanski počitek tavlke Kuharce.


In še tamale.



Ja pa da ne pozabim še sobotnega popoldanskega obiska v Luciji pri Rojkotih, ki se je končal tako da sem bil v nedeljo vesel, da je pihala burja in da mi je prepihalo glavo ;)

Pa da ne pozabim še obiska akvarija v Piranu in na poti nazaj še Ljubljanskega ZOO.

V glavnem naša obala nas ni razočarala in zagotovo se še vrnemo.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2