75%

je nekje tista raven, do katere sem že priplezal od maja, ko so se začele moje težave s poškodbami in nato še plučnica. Počas, ampak res počas in zagotovo se vračam k močem in se pobiram po (pre)dolgi sezoni, ki je pustila kar nekaj posledic.

Je pa pri vsem tem dobro to, da si človek potem marsikaj prebere in poišče načine kako se čim bolj efektivno rešiti težav, sproti pa se še veliko nauči, kar pa tud ni slabo. Kot vedno je najbolje vsako stvar sprobat na seb, da si potem lahk ziher kaj ti in kaj ti ne pomaga. Je pa res, da takrat ko ti gre se stvari zdijo otročje lahke in nobena stvar ni pretežka, ko pa ne gre pa je lahk še tako mala stvar včas zelo naporna. Tako na primer sem jaz po pljučnici bil tak crknjen, da nisem prelaufal niti 4 kilometre v kosu, no k sreči je zdaj že VELIKO bolje.

Ob iskanju vsemogočih stvari sem naletel na zanimivo spletno stran, ki je men dala veliko novih napotkov, kako se rešit poškodb, kako pristopit k treningu in še kaj se najde... Tako zadnje čase veliko treniram predvsem v aerobnem področju in morm priznat, da je to prav uživaško početje in garant ne morem fasat kake poškodbe, saj pri takih obratih človek res lahk uživa pa še ni strahu, da bi si kaj pretegno.

Se mi je pa počasi začela poznat tud redna vadba vaj za moč, ki so nekakšna moja kombinacija famoznega TT treninga (če koga zanima naj klikne), ki ga izvaja Tatjana, ki ima večne pripombe na moje izvajanje, no kakor koli že fino se zašvicam in aktiviram kar dosti mišic in tako pridno utrjujem predvsem mišice okoli hrbta in na rokah.

No pa da ne pozabim še zadnje moje pridobitve, ki je vredna vsakega eura, to pa je mount-bike, s katerim se sedaj preganjam po makedamskih cestah Pohorja in je res pravi balzam za dušo in telo (skor tak ko tek na smučeh hahaha).

Itak pa nas sedaj vse čaka končno zaslužen dopust in bomo končno mal odklopli od vsakdana in mal spremenili okolje in klimo, ampak o tem kdaj drugič...

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2