Gužva

bi se lahk reklo temu kaj se dogaja zadnjih nekaj tednov. No to, da je treba pač hodit v službo pa da je treba migat kolk se da je jasna stvar. Je pa zadnje čase še kup stvari, ki jih je bilo ali pa jih je še treba postoriti.

Najprej je blo treba uredit par stvari v Mariboru in kot je rekla Tatjana so se zvezde končno postavile v pravi položaj in tako smo v eni sami soboti zrihtali vse tisto, kar je blo za narest že kar nekaj časa. Tako je napa dobila novo cev, ki smo jo na "željo" zgornjega soseda sedaj napeljali skozi okno (očitno smo mu preveč delali lušte z našo kuhinjo). Naslednje kar je bilo treba narest je bila obdelava zračnikov v kopalnici, ki so bolj kot čemur koli služili dotoku mrzlega zraka v stanovanje in glede na to, da je luknja bila čist pr WC školjki si lahk predstavljate kak je fajn, ko zjutraj lepo sedeš k pobožnemu opravilu in te, če ne druga kaj hitro spravi k seb frištn luft, ki potegne po nogah. No ud to stvar smo uspešno rešili. Še zadnje, kar je blo, je bila montaža nove luči, ki pa je uspela ene 80%, no glavn je da luč sveti ;). Edin, kaj še je treba narest je namestitev štange, ker pač imajo pr nas nekateri neznasko željo po obešanju ;).

OK. Ampak, da to ne bo zadosti pa je prišel na vrsto še en projekt. Namreč odločitev je padla, da se končno odpovem stanovanju v Zrečah, no v bistvu smo naredli kompromis. Res je da se bom odpovedal dosedanjemu stanovanju, ampak ne povsem saj smo se odločili, da kupimo eno manjše stanovanje, ki je na mojo željo seveda tud v Zrečah, ki ga bomo lahk uporabljali za "vikend", tu pa tam ga pa bomo mal oddali kakemu turistu, no ampak o tem ko bodo stvari dokončane. Bistveno pr vsem tem je to, da človek kar ne more vrjet, kaj vse se lahko v parih letih spravi v eno bogo dvosobno stanovnje. Moram rečt, da mi je selitev vzela kar več časa, kot pa sem misli, da mi bo. Še sreča, da mi je uspelo stvari, za katere sem se odločil, da jih ne potrebujem vse uspešno prodat, če ne bi blo dela še velik več. Ja pa seča tud, da je ata že v penziji in ima dost časa, da mi je pr tem kar velik pomagal, sploh pri koordiniranju prodaje je bil taglavni. 

Hvala bogu pa grejo stvari počas kar se selitve tiče h koncu in sedaj nas čaka rahla renovacija nove pridobitve nato pa veselo koriščenje ob vikendih in pa predvsem pozmi.

No pa še nekaj o mojih športnih aktivnostih, ki jih v bistvu ni, no vsaj kaj se tiče tekmovalnega dela. Po vseh pripetljajih s tem in onim je odločitev že zdavnaj padla, da si vzamem mal pavze od tekem, da se spočijem in na novo zmotiviram. Seveda pa to ne pomeni, da ne treniram, oja seveda treniram, le da so treningi manj obremenjujoči, da mam med tekom čas tud za kako pavzico, da si na kolesu pogledat tud še kaj drga kot pa števec in cesto...

Edin kaj je za letos ostalo je Sladki vrh, pa še to bolj zarad druženja, kot pa kaj resnega.

Pa še pogled iz našega novega vikenda ;)


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2