Vsega po malem

bo v tem zapisu. Ker nimam določene teme zgodi pa se vseeno to in ono je prav, da nekaj o tem tudi napišem. No bili smo letos na prvem Božičku, ki ga je organiziral moj sindikat. Miha se je naveličal sedet še preden se je vse skupaj začelo in je imel vmes malo svojega nastopa, seveda je tako kot vedno bil pogumen vse dokler ni bil na vrsti, da vzame darilo, takrat Božičku ni niti pogleda namenil, ampak je le gledal stran in upal, da čim prej mine ;)


Kar se tiče zime, je tako hitro kot je prišla tudi odšla in sedaj prav nič ne kaže, da se bo kmalu vrnila v našo bližino. K sreči letos nisem tolk kolesaril, kot lani pa se mi kolesarjenje še ni zagabilo, tak , da pomanjkanje snega kljub kar mrzlemu vremenu malo nadomeščam s kolesom, tu pa tam pa gre tud mal polaufat in kdo bi si mislil, po ne vem če ne treh letih bom spet moral kupit ene tekaške copate, pa ne, da sem jih zdelal s tekom, bol sem jih uničil z telovadbo. Pošteno povedano se mi zdi, da nobenih do zdaj nisem zdelal do te mere, kot te. 



Zdaj pa mogoče še malenkost o zadnji situaciji, ki nas vse, ki smo zaposleni v policiji malo spravlja ob živce in nas dela napete. OK, ne bom reku da je prvič, da se počutim kot ne bodi ga treba za to državo in, da le malokdaj dobim občutek, da nas država potrebuje. V zadnjem času pa se stvari stopnjujejo do te mere, da je res naporno za vse, ki delamo v tem poklicu in se trudimo vsak dan, da damo nekaj tej državi in predvsem ljudem, ki živijo v njej. Koliko informacij in dezinformacij kroži dnevno o naših plačah in stanju v naši službi človeka blago rečeno spravlja v slabo voljo in verjamem, da nas ni malo, ki bi samo zaradi ljubega miru šli za teh borih 800 oz. 1000 evrov z vsemi nočnimi, prazničnimi in nedeljskimi šli raje delat neka od šestih do dveh ali dveh do desetih in ne bili priča vsem tem napadom in lažem od države, ki ravno od državljanov zahteva da so pošteni, sama pa dela ravno nasprotno. In samo dejstvo, da jaz vsak dan preživim dosti časa pri iskanju druge službe v kateri bi, če ne druga imela vsaj malo samospoštovanja, pove vse.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Grčija 2

Prodaja avta