Zgodba se ponavlja

in sicer sem v svoji preteklosti že imel podobno izkušnjo kar se pregledov pri okulistu tiče. Moja je bila vezana na podalševanje veljavnosti vozniškega. Če najdem zapis iz starega bloga o tem ga bom prilimal.

Sedaj je zgodba skoraj identična a se tiče otroka. Pri treh letih sma z Mihcem šla na sistematski pregled. Kaj vse sma tam počela ne bom razlagal na dolgo in široko, verjamem, da vas ima večina mladino in ste vsi šli skozi to. O sami smiselnosti tega pregleda naj vsak presodi sam. Ampak, da stvar lahko traja tudi tri ure plus in kaj to pomeni za enega tri letnika je lahko vsakemu jasno. V glavnem po vseh selitvah od psihologa do psihiatra, do razvojne do doktorce, do laboratorija in še in še, sam prišla tud do okulista. In, ker je že blo men počasi vsega dost si lahko samo mislimo, kako je blo našmu fantu, ki že tako ni znan, da bi dolgo zdržal pri miru in na enem mestu. 

V glavnem po že ne vem katerem vprašanju kdaj bo konec pridema do okulista in tam se fante odloči, da ima vsega dost in, da je sodelovanja dovolj in ne zlepa ne zgrda ni šlo. Rezultat je bil "logičen", da pač slabo vidi in, da moramo še na specialistični pregled k okulistu. Ni druge, seveda ga naročimo in gremo. Dobi kapljice, opravi pregled vse b.p. No, da bomo sigurni dobimo še en termin čez šest mesecev. Tud na tega seveda grema (ravno sma prišla nazaj). Zdravnica se odloči, da poskusimo brez kapljic. Posadima se na stol in gledama like, od velikega do malega. Najprej na obe očesi nato še posamično levo in desno. Vse OK! Še jaz sem komaj videl tiste tamale, Miha jih je zmogle z lahkoto. Sledi kontrola še z aparatom. Tud tu vse b.p. Očesni pritisk b.p. V glavnem vse cool. Že sem vesel, da ne bom rabu več obremenjevat otroka s takimi stvarmi, nato pa hladen tuš. Kontrola čez šest mesecev. Zakaj že? Ravno izvema, da vidima kot sova, potem pa to. 

Kak je lahko moj zaključek, treba je tržit od t.i. pacijnta kolk se da pa če tudi je zdrav. Adijo pamet.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2