Anginica

za začetek leta je reku zdravnik včeraj, a ni prehudega, sem se zvečer zavil v tri deke in prešvical, tako, da mi ostane še vneto grlo in malo man energije, a tudi to bo minilo.

Je pa prav fajn tale začetek januarja, ko je spet vse bolj mirno, le še smreko pospravimo in bo to to. Sicer se je zima malenkost umaknila in je tudi malo višje nekaj bolj toplo a verjamem, da se bo tudi to vrnilo na stare tirnice.

Torej kot pričakovano nič takega se ne dogaja, pa lahko za začetek za te zimske dni priporočam kako fajn nadaljevanko.

Torej, pogledal sem tretjo sezono Gomorre, če ste tako neučakani, kot jaz jo boste morali pogledati z Angleškimi podnapisi, ker v nam kak bližnji jezik še ni v celoti prevedena. Kot prejšnje tudi ta sezona ne razočara in kar malo se sprašujem ali se take stvari kje tudi v resnici dogajajo. No napovedana je tudi že četrta sezona, če koga zanima.


Pa še nekaj iz Danske produkcije, najbrž je marsikateremu od vas poznana nadaljevanka Berag, mislim, da je bila vsaj ena sezona že na TVSLO. Odlična nadaljevanka, katere glavna junakinja deluje na trenutke kar naivno, čeprav ji ne gre zanikati inteligence, seveda je tu še roka pravice, katero pa morajo akterji včasih malo prikrojiti, da lahko sploh dosežejo kakšne rezultate. Tudi ta ima napovedano še tretjo sezono.


Za konec pa še novica za ljubitelje Igre prestolov, uradno je, da zadnja sezona pride ven šele poleti 2019.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2