Dober trening

pomaga zbistriti možgane, še kako velja. Pred dobro uro sem bil prepričam, koko bom spet svoje nezadovoljstvo zaradi enih zadev v službi zlil tule v te vrstice. To sem že storil v preteklosti pa pravega efekta ni bilo, razen razgovor pri šefu. Ampak tokrat pa se bom ugriznil v prst in ne bom pisal več o teh stvareh, ker ne pisanje ne dobronamerno "jamranje" ne pomaga nič. Bom pač tak kot vsi ostali začel gledat le na lastno rit, pa bo.

In sedaj problem o čem torej naj pišem, ko pa ne bom o tem o čemer sem razglabljal v sebi celo nočno pa še lep del jutra. Lahk bi spet o naravi pa o smeteh, pa sem tud o tem tolk, da glava peče, mogoče samo opozorim podkast Frekvenca x, kjer se lotevajo super vsebin o podnebju, globalnem segrevanju in teh rečeh, torej, ved, da vas velik posluša podkaste pa namenite kaj časa tudi temu. 

Torej podnebje in smeti odpadejo, kaj pa šport, ta je v bistvu krivec, da ne pišem o tem o čemer bi moral. Pa sem tud o tem napisal že tolk, da glava peče, pa neke tople vode tud ne morm odkrit. Aja mogoč, o tem, da sem nekaj dni nazaj zjutraj med tekom pred službo, ja pred službo, no saj veste čudak pa to. No spomnil sem se starejšega gospoda, ki sem ga redno srečeval na svojih jutranjih treningih, takrat sem temu rekel trening, ker sem tekel res spoštljive hitrosti. No v glavnem njega sem srečal vsako jutro kako je lepo počasi ubiral po pločnikih in takrat se mi to ni zdelo nič kaj takega pač še en tekač. No danes se zavedam, da je on to počel takrat za zdravje za razliko od mene, ki sem ta pojem začel spoznavati nedolgo nazaj.

Torej šport odpade, bi pa lahk kaj o naprimer športnih urah, Polar mi je ukinil aplikacijo za trekanje aktivnosti, ker je moja ura tako zastarela in ni "pametna" tako, da sedaj ne morem več nalagati treningov na njihovo spletno stran, kot sem jih do sedaj. No roko na srce sem jih samo nalagal, da bi pa šel kdaj gledat za nazaj ali pa nedaj bože še delat kake analize se pa ne spomnim, da bi. In kaj zdaj a naj si kupim "pametno" uro, da si bom lahk loudal treninge... Če dobro pomislim, nima smisla, pulza si že z to uro ziher med treningom nisem meril tri leta, razdaljo si zmerim na biciklu z števcem, v skrajni sili pa s telefonom, torej imam sedaj uro pri športu samo zarad tega, da nisem predolgo, smešno ne. Torej ura odpade.

Kaj pa knjige? Ne morm, ker nisem prebral nič pametnega, no sem pa končno dobil eno, ki sem jo čakal, tako, da apdejt o knjiga sledi kmalu.

A bi vreme? Nima smisla, to itak spada v prvo poglavje...

Torej nima kaj pametnega za napisat, in bom raj tiho. Ampak tole je pa res "kr neki".

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2