Kot rečeno

zame že en mesec ni teka. Ja, ko dokončno pade odločitev je stvar velik lažja. Gre pa vsa stvar počas na bolje, hodim lahk normalno in ne čutim bolečin, tud "bunka" na tetivi počas in vsztrajo izginja. Si pa pomagam z vsem mogočim, od maž do tejpanja, največja pogruntavščina pa je naribani ingver, ki si ga ovijam okoli tetive, ta naj bi bil za zmanjševanje vnetja. Še kaki mesec pa bom na red da obujem copate.

No na račun vsega tega pa sedaj trpita bicikla. Števec se je tako v oktobru ustavil pri 1370 kilometrih. Seveda je k temu pripomoglo super jesensko vreme, tako sem samo ene trikrat moral na kolo v mokrem, ostale kilometre pa sem nabiral v prijetnem in toplem vremenu. Prav fino je blo ko sem se na Pohorju lahko vozil v kratkih hlačah pa me ni zeblo, še več celo fino sem švical od toplote.

Nekaj takih izletov smo izkoristli tud nato vsi trije za pohajkovanje po Pohorju. Jaz z bajkom na Pohorje, kjer sta me pričakale Živa in Tatjana in smo jo nato mahnili mal do Mariborske koče...

Še sreča, da se ukvarjam z mal več športi, ker drgač bi se mi do zdaj že mal mešalo. Ampak v rokavu imam pa še enega aduta, ki ga bom zdaj vsak cajt potegnu, to pa so tekaške rolke. Zima se nezadržno bliža in počas bo treba mal telo navadit tud na to.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2