Moje prehranjevalne navade

so blago rečeno za nekoga lahk čudne, če ne celo, kaj več. In zakaj je to tako?? Da bi lažje razumeli bi moral svoj dan začet opisovat pozno popoldan, al pa zvečer. Ja takrat mam jaz največji apetit, se pravi, da bi takrat pač pojedu vse kaj mi pride pod roko, no resnici na ljubo je res, da sem se odpovedal reči kot so čips in smokiji in neomejena količina sendvičev z suho salamo, in tako z lahkoto zgubil 7 kilogramov, ki so se mi v lanskem letu nabrali, predvsem zaradi take hrane in malo manj treningov. Ampak še vedno pa se zvečer konkretno najem in po večerji si privoščim še vedno nekaj sladkega, najraj sladoled ali čokolado, (tud liter sladoleda, al pa 20 dag čokolade) velikokrat pa kar oboje. Nato to vse v miru prebavim ponoči, zjutraj pa ajd na trening brez da bi kaj pojedu, spijem nekaj, pa gasa, ko pridem nazaj zopet samo zadostna količina tekočine, nato pa al služba, velikokrat pa še en trening, zdaj al je to poleti kolo, pozimi pa tek na smučeh. Kaj pa se tiče hrane, pa mogoč kak kos sadja in to je to, do kosila, ki je ponavadi kar pozno, okol treh, štirih popoldan, pa pol spet kmalu večerja pa sladica, itd., itd.
Je pa res, da pojemo veliko zdravie in kvalitetne hrane, predvsem vse vrste solat z mesom ali tunino in se izogibamo nepotrebnim mastnim stvarem. Seveda pa ne sme zmanjkat sladkarij, ker brez tega pri men pač ne gre.

No, smo pa ugotovili, no ne jaz, ker men se pač ne ljubi brat različnih člankov in knjig o tem, ampak Tatjana, da pa tud tak način prehranjevanja obstaja, čeprav pa je tak način, še vedno bogokleten za večino strokovnjakov o prehrani.

No men se za enkrat izide ;)

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2