Kilometrina

ki jo jaz naredim vsaki mesec, se zadnje čase res malo stopnjuje, vendar je to vse na račun udeležbe na dolgih tekmah. Se pravi v juniju sem tako odtekel dva kar dolga teka, najprej po Pohorju 68 kilometrov, pa potem še polovičko Balatona dogo 106 kilometrov. 
Vse ostalo pa se moji trening teki končajo pri 20 kilometrih, pa še to ne več ko kaka dva na mesec tak dolga, kaj več pa za trening res ne morem, se mi nekak ne da. Uh, tu se takoj spomnim tistih zimskih dooooolgih tekov, joj kak sem jamral včasih, ampak to je zdaj pozablejno.
No, da se vrnem na zdajšnje stanje, ko lepo vsako jutro bolj ali manj zgodaj grem in oddelam, eni rečejo, da si dam "jutranjo dozo". Da, res ob teh jutranjih tekih, ki so v povprečju dolgi 16 kilometrov res super uživam, sploh zdaj, ko čez dan kar pošteno nažiga sonce. In, da takoj rešimo dilemo, ki se pojavi, če kateri gleda moje mesečne statistike, se tam pojavijo tudi številke kot so "tek 28 kilometrov" in podobne, no to pa pride takrat, ko delam družbo Tatjani in pol pač tisti dan res nanese nekaj več.
Resnica pa je tudi, da namesto dolgega teka tudi kolesarim in tako malo nadomestim manjko tekaških kilometrov oz. dolgih treningov. No saj jaz bi še šel na Pohorje, pa na rolke, vendar pa mi za to včas mal zmanjka časa.

V glavnem minili so časi, ko sem pred maratonom odtekel maraton za trening, da sem bil ziher ;). Zdaj vem, da sem to zmožen. Zdaj vem, da lahk tud s takim načinom trening odtečem dolge razdalje in zarad tega ne rabim nabijat asfalt, do onemoglosti na treningih.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2