Plan

je, da plana NI!! No mogoče nekaj malega je naplanirano za to sezono, ampak nič kaj velikega. V bistvu je glavni cilj prit okoli Balatona, vse ostale stvari pa bojo tako kot lani, lepo sproti. Res je, da imam nekaj malega nagledanega, vendar bojo odločitve padale glede na stanje, ki bo pokazalo, kako in kaj sem pripravljen. Vem pa da Balaton ne bo edina "ultra", pretiravati pa tudi ne mislim z njimi. Kaj se tiče nastopov v maratonu, pa bojo tudi ti tako kot lani dobro premišljeni, ker maraton me bo videl le, če bom pripravljen za rezultat okoli PB-ja, drgač pač ne. Mam pač mal drugačne cilje, ker mi ni "fetiš" nabijat število maratonov...
V glavnem, zdaj je čas ko lahk v miru tečem, popolnoma neobremenjeno in v tem uživam. Žal je zima letos malo čudna in je malo težav z treningi teka na smučeh, vendar je na Rogli glih tolk snega, da se nekak da. Res ni najboljše vendar za silo je.

Lanska sezona je bila res sezona presežnikov, tako in drugače, pa pri tem ne mislim le športanja in za to jo bo težko preseči, pa tud če je ne bom ne bo sile.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2