Neverjetno

je to kaj se dogaja letos. Lahk bi reku, da za popizdit, ampak ne bom, ker pač tak nima smisla. A zaka sploh? Ja zato, ker se me spet neka loteva. Po preboleli pljučnici sem res upal, da pa sem za nekaj časa zaključu s takimi traparijami, kot so različne bolezni, ampak zgleda, da ne glih.

Ne vem no sploh kaj mi je, kar na enkrat me je včeraj začelo polivat tak čuden švic pa nič drugega, no danes pa se zbudim, čutim mal vneto grlo in tud počutje ni glih olimpijsko, ampak vseen grem ven, da odlaufam nekaj. Na koncu je blo tak, da sem se komaj prvleku do doma. No zdaj pa čakam kaj bo al me bo zvilo do kraja al ne. Za enkrat kaže, da ne. Vročine nimam, tud boli me nič, ampak počutim pa se "like shit".

Še sreča, da sem se že zdavnaj odločil, da za letos zaključim z kakršnimi koli tekmami in tako vsaj v tem pogledu nimam kaj zgubit ali pa se obremenjevat zarad tega, čeglih me vsake tolk časa prime, da bi šel na kako tekmo, no leto je še dolgo pa tud, kar nekaj dobrih treningov sem naredu vmes, tak da bi najverjetneje šlo, seveda, če neb kar naprej prišlo kaj vmes.

Pač že mora bit tak, sploh pa vsako slabo je za neki dobro ;)

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2