Sport-Elec

je nova igračka v našem domu. V bistvu sem že kar dolgo razmišljal o nakupu te naprave to pa predvsem zarad tega, ker sem mel letos kar nekaj težav s poškodbami in sem tako poskušal različne načine, kako se čimbolj učinkovito znebiti težav. In ker je tud elektrostimulator eden od načinov s katerim se da uspešno odpravljati razne težave pri poškodbah, ki nastajajo in pa še dodaten popust, ki so ga obljubljali na TF sem se odločil, da gremo v nabavo .

Pohvalit moram tudi prijaznega gospoda iz podjetja Kreja, ki je odgovoril na vsa moja vprašanja in me seznanil z vsemi stvarmi, ki me zanimajo, poleg tega pa so poleg popusta in enega brezplačnega kompleta elektrod ob moji prošnji dodali še en komlet elektrod.

Tako se sedaj vsak dan vsaj enkrat priklopim na elektriko v bistvu se še učim uporabljati elektrostimulator, ki ima res neverjetno veliko različnih možnosti uporabe in za enkrat lahko rečem, da mi ni žal za nakup.

Jaz ga sedaj največ uporabljam za sanacijo poškodovane stegenske mišice in za regeneracijo, seveda pa ga bom uporabljal tudi za krepitev mišic med treningi oz. vajami za moč, ki jih delam.

V prihodnosti objavim še nekaj slik in praktičnih nasvetov pri uporabi elektrostimulatorja.




Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2