Hitro ali

počasi, veliko ali malo... Večna vprašanja, ki se nam postavljajo, predvsem v teh časih, ko se nekako bliža konec leta. 

Ali čas res tako hitro mineva, hja relativno, ko je leto na okoli se mi zdi, da je minilo kot bi mignil, ko pa sem včas v nočni pa se mi zdi, da se vleče v neskončnost. Vedno je tako, da ko v nečem uživamo to hitro mine, ko pa nam nekaj gre naj jetra pa tega ni in ni konec. Kaj čemo tak pač je. Ko gledam to teorijo lahk rečem, da je blo leto odlično saj je minilo kot bi mignil. 

Kaj se tiče velikega in malega pa je to tak, najenostavneje je ko rečemo al je 20 evrov velik al mal... Po moje je za dat velik, za dobit pa bolj mal, no saj to je moje mnenje. Mogoč je to spet čas, ko o tem malo več razmišljam, to pa za to, ker vsak dan v tem času slišimo na stotine zgodb o tem in onem, o ljudeh, ki si žal v teh dneh ne morejo privoščiti vsega, kar nam ta skomercializiran svet nudi, kupe dobrot, ki pa žal tud najbogatejšim ne morejo povrniti najbistvenejšega v tem času, to pa je pristna družinska bližina, mir in ljubezen. Kdo ma v tem času to ima vse.

Zelo pomembna lastnost, ki je v teh časih vedno bolj redka, pa je to, da znamo prisluhniti eden drugemu, da mislimo tud na koga drugega, kot na sami sebe, da si vzamemo čas za ljudi okoli sebe, ne pa da je najboljše komunikacijsko sredstvo telefon ali pa računalnik in misel, da SMS z besedami "rad te imam" pove vse. Vzemimo in vzemite si čas za malenkosti, ki nas osrečijo, ker le tako bo bomo lahko srečni.

No za konec pa še malo moje športne statistike. No ker je leto na okoli je potrebno pogledat, kaj se je dogajalo na športnem področju. Letos se je moja tekmovalna sezona zaključila že v spomladanskem delu. Predvsem so za to krive poškodbe, nekaj pa tudi izčrpanost, ki je bila posledica naporne pretekle sezone Kljub vsemu pa sem kar pridno migal bolj ali manj v lastni režiji in tako se je nabrala kar lepa kilometrina tako v teku, kot na kolesu, dodal pa sem tud nekaj treningov za moč pa tud teka na smučeh ne smem pozabiti.

In tako se je nabralo tole skozi leto:

tek

kolo


tek na smučeh

Ja nič to je to za letos, jutri pa od začetka.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2