Odprto pismo

ki ga bom zdaj napisal je nastalo zaradi revije Polet, ki jo redno prebiram najbrž že od vsega njenega nastanka. Pri tem moram priznati, da sem pred kratkim vrgel med stari papir Polete zadnjih štirih ali celo petih let.

V bistvu je bila to revija, ki me je kot še marsikaterega drugega bralca navdušila, da se tudi sam preizkusim z rekreativnim športom. Tudi svojo prvo polovičko sem odtekel s pomočjo Poleta in planom treningov v njem. V bistvu je bila od začetka to revija, ki je prinesla ogromno odličnih podatkov za rekreativca, ki se je začel ukvarjat z različnimi oblikami rekreacije. Tako si lahko v njem najdu nasvete za izbiro tekaške obute, kako pravilno izbrati okvir kolesa, kako se pravilno prehranjeati, kako trenirati in še in še. 

Popolnoma se zavedam, da je revijo, ki piše o teh stvareh težko obdržati zanimivo in aktualno, predvsem, ker se stvari ponavljajo iz sezone v sezono in zato je težko pisati iz leta v leto o enih in istih stvareh in obdržati revijo zanimivo in brano. Zaradi vsega tega se v bistvu v nekaterih stvareh celo strinjam z novim odgovornih urednikom g. Maseljem, ki v začetku tega uvodnika pravi "manj je več", kar je lahko v nekaterih zadevah še kako res. V primeru izhajanja Poleta se strinjam, da je bolje imeti dva kvalitetna Poleta na mesec, kot pa štiri (pod)povprečne. Vseeno pa tukaj ne razumem zakaj oba izvoda ne morem dobit zraven Slovenskih novic, ki jih imam naročene predvsem, če že ne kar zaradi Poleta. No sedaj moram vsak drug četrtek kupit še Delo, če hočem prit do Poleta.

Če je to (ne)spretna marketinška poteza, potem Vam moram žal sporočiti, da bom v kratkem odjavil Slovenske novice in raj vsak drug četrtek kupu enkrat Delo drugič pa Slovenske novice in bo to - to.

Vsekakor pa želim tudi novim ustvarjalcem Poleta veliko uspeha pri njihovem delu in obilico zanimivih vsebin, člankov, napotkov in ostalih člankov, ki nas bodo še naprej pritegnili k branju, ob enem pa apeliram na vse, da Polet ponovno postane in ostane stalna priloga časopisa Slovenske novice.

S spoštovanjem!

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2