PUMA FASS 500

Že dolgo nisem nič pisal o opremi, ki jo uporabljam. No saj v večini primerov tud ni kaj velik za pisat, ker kar se oblačil za tek tiče, tečem pač v tistem kar po večini dobim, tu pa tam mi moja draga kupi kake hlače ali pa nogavice in to je to.

No sem se pa pred kratkim odločil, da spet mal poeksperimentiram s copati. Vsake tolko se odločim, da preizkusim kak novi model ali pa proizvajalca. Tako sem se tokrat po dolgem oklevanju odločil za dokaj netipičnega izdelovalca tekaških copat, no vsaj kolk je men znano, mogoč imajo katreri večje izkušnje z njim. Kupil sem namreč copate PUMA FASS 500.

No zadnje čase iščem predvsem modele z dokaj ravnim podplatom oz. z manjšo razliko v padcu med peto in prsti, torej nekaj takega kar vspodbuja bolj naraven tek s pristankom bolj na prednjem delu noge in tud ta model spada med njih.

Po slabih 200 kilometrih lahk rečem, da mi ni žal za nakup, še več prav prijetno sem presenečen nad samim copatom. Čeprav na prvi pogled ne izgledao glih neki tekaški model pa se takoj, ko jih obuješ lahko ugotoviš, da so namenjeni prav teku. Copat je dokaj lahek, dobro blažen in ima fino fleksibilen podplat, kar pa mi je pri tem modelu najboljše pa je zelo mehka obdelava zadnjega dela, ki lepo objame peto in se mehko prilega na ahilovo. Mogoče je samo malo preveč gladka guma na podplatu in znajo malo zdrset na kaki bolj spolzki podlagi, kot so naprimer kake betonske pološče ali pa prehodi za pešce, na samem asfaltu pa težav tudi ob mokrem vremenu ni.

No pa še nekaj slik omenjenega modela:






Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2