Kombinacije

ampak ne številk ali črk... Ja kake pa pol, kot športne seveda! In ravno marec je pravi mesec za kombinacije različnih športov. V dolini že prihajajo topli dnevi v hribih pa se najde še nekaj snega in ravno to je tapravo, da lahko človek dela kaj se mu zahoče. Tako sem tud jaz privlekel na plano kolo, no za enkrat samo cestnega, ker za gorca še čakam, da se malenkost otopli in pa da skopni sneg po Pohorju, ker spusti znajo bit še kr mrzli. Je pa blo te dni prav fajn preklopit mal na bicikl še posebej, ker mi mal nagaja ahilova in je za to kolo pravi balzam, bi reku, da v bistvu najboljša terapija, ker če me boli še preden grem na kolo me po končani turi ne boli nič več. Zgleda, da se na kolesu glih prav razmiga in zagreje in sem pol celi dan "pain free". K sreči pa bolečina in oteklina že mal popušča, tako da sem naredil že dva mal bolj hitra treninga in se stanje ni bistveno poslabšalo.

Edino, kar pa ne gre čist po načrtih so popoldanski izteki. Ti sicer so bi jim pa težko reku iztek. Minali so cajti, ko sma s Tatjano nabijala kilometre v tempu med 5:30 in 6:00. Zdaj to bolj zgleda tako, da gre redko mal čez 5:00, pogosteje pa krepko pod 5:00 in sem zdaj jaz tisti, ki jo morm bremzat...

Počas se bom tud moral odločit kam bom šel na tekmo, mal še kalkuliramkak bo z ahilovo pol pa bo treba it nekam na eno 100ko, bo zadnji čas ;)

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Grčija 2

Prodaja avta