Fitnes

nikol ni bla vadba, ki bi me potegnila in prav občudoval sem Tatjano pri njeni vstrajnosti, ko je neutrudno delala razne treninge zjutraj pred službo (glasov zraven raje ne omenjam, hahaha).

Vse kar sem jaz poznal od fitnesa je blo občasna vadba pa še to samo klasika mal trebušnih, hrbtnih, sklec in to je blo to. Seveda pa sem še to počas opustil in pač samo tekel al pa kolesaril, no edin pozimi sem mal obremenil tud zgornji del telesa in tako ojačal tud mal zgornje mišice, kar pa ni zdržalo dolgo in kar hitr se je spet zgodilo, da mej je od vsega po teku najbolj bolelo v ramenskem obroču in roke. Ampak OK dokler pa se vse skupaj ni začelo poznat tud na moji hrbtenici, ki brez dobre mišične opore in pri kilometrini, ki sem jo delal ni več zdržala. Seveda, ni kar počilo, ampak se je začelo počas, najprej te mal vščipne pa dan dva boli pa je bolje, pa spet mal in vse dokler ne vseka pošteno. No potem boli, ko hudič in boli vse, da že ne veš kaj je in se diagnoze spreminjajo iz dneva v dan. Enkrat boli v ledvenem delu, pa v riti, pa se seli po nogi.... 

No in potem si prisiljen nekaj spremeniti, no vsaj jaz sem. Torej vaje, večina s premagovanjem lastne teže, nekaj malga pa s pomočjo uteži vendar nič posebnega take 5 in 10 kilske. Vaje sem seveda prešvercal od Tatjaninih treningov. Ampak priznam, da mi je bla še vedno muka, dolgcajt pač. Pol pa sma začela gledat za kettlebelli, pa jih je kr težko dobit. No prvega 9 kilskega je Tatjana nabavla v Sportsdirectu, seveda pa je 9 kil za mene premal zato sma naročla še 12 in 16 kilskega in zdaj je kolekcija popolna.

Vadba z njimi pa vrhunska, dinamična in končno sem najdel nekaj kaj lahk delam doma in pri čemer mi cajt migne kot raketa. In počas ampak vstrajno upam, da bom lahk popravil stanje in ojačal tud zgornji del in tako odpravil težave s hrbtenico.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2