Miga, bolj miga najbolj miga

to je sedaj vodilo naše familije.

No pa da začnem pri najmljajšem. Mali Mihec oz. mali migec bi mu lahk rekli. Tamali miga non-sto še takrat ko spi. No zdaj v spanju malo manj, ker se ne more več opret ob stranice zibelke, ki jo je v treh mesecih prerasatel ko za šalo. V njej se je ponoči upr z rokami in nogami in tako na brzino prilezel do dna in tako smo ga morali popravljat parkrat na noč, saj se je vedno zbudi, ko ni blo več placa za njegove akrobacije. No sedaj je ponoči malo več mira.

Živa je itak multi športnica. Po zimi je drsala in smučala, no zdaj ko je pomlad pa je ali na skiroju ali na biciklu. na skiroju je itak prava balerina, vozi se in dela lastovke pa ne vem kake vragolije še, no z biciklom pa pridbo nabira praske po kolenih in rokah, čisto zadnja pridobitev pa je krasta na nosu in pod njim. Očitno se preveč zgleduje po meni ;)

Tatjana pa bo znucala kole na vozičku. Še dobr da nima na njem števca, ker bi že morala it na servis z njim. No seveda pa še pridno telovadi in pri tem jo Miha z zanimanjem opazuje in krili z rokami. No včeraj pa je dobla še štartnino za 10ko v Radencih tak, da je samo vprašanje časa kdaj bo obula še copate in šla laufat.

Kaj pa jaz? Jaz pa kolesarim in tu pa tam mal premetujem kettlebele in se obešam po TRXu. No zadnjič sem šel tud odlaufal eno 10ko pa sem ugotovil, da še znam in to je blo to. V bistvu mam še kar boleče narastišče ahilove tetive in mi tako laufanje prav nič ne diši. Zdaj čakam na RTG pa da vidim al mi je zrastu kaki dodatek na petni kosti in me do riba po tetivi al gre samo za kalcinacije v tetivi sami. do takrat pa velik biciklanja pa bolj malo teka pa bo.

Zaključek torej je...


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2