Kaj dogaja

bi lahk vprašal, ko pa nič kaj ne napišem konkretno. Je pa v bistvu resnica ta, da tole nastaja samo, da pač je nekaj napisanga, ko pa se v resnici nič kaj konkretno pri nas ne dogaja. 

Mogoč je novo to, da sem dobil po dolgem času spet svojo otroško sobo... Miha ma mal težave s spanjem zadnje čase, nekaj je posledica pridobivanje še zadnjih zob, ki so mu delali težave, nekaj pa tudi to, da prehaja v obdobje, ko je "nocem"  beseda za vsako stvar. No očitno pa eksperiment, ko jaz zdaj spim v Živini pojstli in lahko lepo Živa drnjoha pri mami, obrojeva plodne sadove, saj se zdaj ne zbujamo več ponoči in spimo spet do jutra, oz. do treninga, pa še jaz mam spet svojo otroško sobo, kar je po dolgem času kar fina pridobitev. Edina težava je Živin jogi, ki je kar precej trd, kar pa ni najboljš za moj križ, ampak tud to bomo rešili.

Kar se treninga tiče vse po starem, razen to, da sem zadnjič mel mal prisilne pavze, ker sem si privoščil nov tattoo, ki je baj d vej, res lepa stvaritev majstora Antonia. Se je splačalo "trpet" skor 6 ur. Drgač pa prilagajamo trening vremenu, pač zdaj mal manj kolesa ko je dež, sem pa zadnji celo šel v enem tednu 2 X laufat, kar je apsolutni rekord v zadnjem času. No vseen pa mi ni potegnalo, da bi zdaj kaj več laufal, bom ostal kr pr ketlih. Pa ziher bo do zime še kak dan da mal pobiciklam.

V kratkem je tole vse, glavno je da nam nič ne manjka, da smo zdravi in nam nikoli ni dolgčas.

Ajoj skor bi pozabu. Sem pa bil tud letos na vzponu z MTB na Pohorje. Bi blo kr grdo da neb šel tud na tekmo, če že tak kr naprej lazim gor. Sem bil kar mal presenečen nad rezultatom, sploh glede na to, da letos nekaj ne naganjam na polno pa tud na samo tekmo sem šel bol tak na izi, pa je bil rezultat le nekaj sekund slab ko lani. No torej nekaj le dogaja.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2