TV na zahtevo

je danes vse bolj popularen in kup ponudnikov kot so Netflix, Amzaon, HBOGO in podobni vse bolj prodirajo na naše trge z kvalitetno ponudbo TV zabave. V bistvu bo prihodnost TV za marsikoga, ki se usedem pred to napravo le, ko si vzame čas za dobro nadaljevanko ali dokumentarec, pa tu pa tam za kak film, taka, da bo TV priključen le še na internet. Tako je pred ponudniki raznih TV kabelskih in še kakšnih storitev v prihodnosti kar velik izziv.

Kot marsikdo drug se tudi jaz usedem pred TV le, da si pogledam kako dobro nadaljevanko. Poplava le teh je enormna, dobrih pa je le peščica. Seveda je vse odvisno od okusa. Med tem ko vsi nestrpno pričakujemo novo sezono Game of thrones, smo nato še taki, ki smo svoj izbor omejili še na par drugih. Meni osebno dobro sede Fargo in pa True detective v zadnjem času pa za zabavo pogledam še Better call Saul, ki je nekako spin off na legendarni Breaking bad.

V zadnjem času pa sem prešaltal na Skandinavske nadaljevanke, začel sem z Borgen, ki je za razliko od vseh mogočih policijsko detektivskih zadev pravi odmik in se ukvarja z politiko. V nadaljevanju sem pogledal Broen, ki je v tretji sezoni z menjavo nekaj glavnih likov malo zgubil a ne toliko, da se ga ne splača gledat dalje. No za intermeco to nadaljevanko so Američani precej neuspešno reproducirali, najbrž tak isto velja tudi za The killing, to sem jaz pogledal najprej Ameriško verzijo in imam sedaj težave z ogledom Danske različice. Napaka, ki si jo ne smem več dovoliti. 

V glavnem, ko imam kaj časa se posvečam v zadnjem času predvsem Skandinavski zadevam. Kar se tiče novosti pa si puščam, da se izteče nova HBO jeva nadaljevanka Westworld, ki glededano po igralski zasedbi obeta, no bomo videli.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2