Dobrih 1000 ur

in posledično 30469 kilometrov mi je v dobrih petih letih navrtelo na Cultovi specijalki. To sem danes tako mimogrede ugotovil, ko sem vpisal danšanjo turo. Pa ne samo to, kolesarila sma kar v nekaj državah, recimo, v Romuniji pa v Grčiji, Avstriji, Madžarski, Hrvaški.

Ampak saj to niti ni tako pomembno, jaz pač kolesarim, drugi delajo kaj drugega v prostem času, tak pač to je. 

Je pa res, da sem od kar sem se vrnil z Grčijo v službi v eno in zato tud nekaj manj časa za pisanje, ker če človek dela v povprečju 48 ur na teden, pol mora bit tud s familijo, pa da še kaj pošportam, je pač blog tisti, ki potem potegne takratko.

Sem se pa včeraj odločil, da danes vstanem zgodaj in odpeljem traso malega Eko maratona. Ena lepših kolesarskih tras za cestaka, ima vse, nekaj vzpona pa seveda tud spusta, ravnine, lepe razglede in je začrtana po cesti, ki je dokaj malo prometna. Če se ne motim sem to traso že opisal nekje v teh zapiskih, se jo pa da najdit tudi na tejle strani, če koga zanima. V glavne 70 kilometrov, glih prav za fino jutranje razgibavanje. Sem si pa danes vzel tud malo časa in vmes malo počakal in nardil par fotk, kar glih nimam v navadi, ampak včasih se je treba tud mal ustavit in pogledat okol sebe.

Drava pri Fali iz Ruš


Na meji z Avstrijo



Vinska cesta





Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2