Kriptovalute

izraz, ki ga slišimo na vsakem koraku, izraz o katerem lahko preberemo to in ono. V bistvu pa gre za stvar za katero nihče ne more točno napovedati, kako in kaj bo v prihodnosti. V sedanjem času je samo dejstvo to, da eksponentno raste, kdaj pa bo počilo, če bo pa je nemogoče napovedati.

Ker sem pač radoveden ob enem pa mi je jasno, da ni nič čemur lahko rečemo "izy money" sem začel brati različne članke in poslušati seminarje na to temo. No nekaj sem se naučil ob enem pa sem se odločil, da tudi sam vložim eno malenkost v t.i. bitcoine pa da vidimo kaj bo s tega. Seveda je vsota relativno majhna, no v bistvu takšna, da bom preživel tudi, če zjutraj pogledam in ugotovim, da je na računu nula. Meni je pač po vsem prebranem postalo popolnoma jasno, da so kriptovalute stvar v katero lahko naložiš mali del, mogoče do 10% sredstev, ki jih imaš namen vlagati, vse ostalo je veliko varneje naložiti v kak sklad, ki so na dolgi rok najbrž najboljša izbira za naložbe. 

No za pomoč nekaj linkov, kjer is lahko kaj preberet o teh stvareh, če koga zanima. Torej prebereta lahko ,TU, TU , pa sigurno se še kje kaj najde.

V glavnem nekaj smo naložili, za enkrat kaže dobro, kako pa bo zadeva potekala naprej pa bomo videli, seveda pa kaj napišem tudi tu, pa to ne glede na izid vložka.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2