Kar dolgo

je trajalo letos, da sem se prebil do dobre knjige in omembe vredne nadaljevanke.

V prvem primeru gre za nadaljevanje zgodbe o Tarasu Birsi, detektivu iz prve knjige Jezero. Čeprav še nisem prišel do konca, lahko že zatrdim, da je knjiga odlična ali celo še boljša od prve. Najbolj všeč mi je slog pisanja, ki malo spominja na Nesboja, kar pa je v tem primeru samo pohvala, gre namreč za to, da se v enem poglavju zgodba seli od enega do drugega junaka, ki nastopa v njej, kar dela knjigo razgibano in vseskozi zanimivo. No pa dodam samo še naslov, gre za knjigo Leninov park.

Kar se tiče dobre nadaljevanke, je težava kar velika. Kljub poplavi tovrstne produkcije pa je kar težko najti nekaj kar je res vredno ogleda in ni že nekaj kar smo videli v preteklosti. In je v bistvu edina v tem letu, ki je zame vredna omembe in je v bistvu tako dobra, da jo gledava skupaj s Tatjano, lepo počasi vsak večer en del, ko sma oba doma. Gre torej za nadaljevanko Billions, zgodba je zanimiva v kateri je glavni junak multimiljonar, ki se ukvarja z naložbami oz. se bogati s spretnim žongliranjem denarja na trgu finančnih skladov.  Glavni igralec je odličen Damian Lewis, ki ga poznamo iz Homalanda in je že tam bil odličen, no pa tudi ostala igralska zasedba je odlična. Zgodba pa kljub temu, da sma sedaj pri polovici tretje sezone še ne zgublja tempa. V glavnem priporočam ogled in pa seveda dejstvo, da se je ravno pričela 4. sezona.

Ne za eno ne za drugo ne mislim pisati vsebine in z tem "spojlat" zadev morebitnemu bralcu ali gledalcu, se pa in eno in drugo splača.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2