Če ni E ni nič

očitno je danes vse na E. E-kolo, E-avto, E-skiro, E-rolka, tud država se ne more izogniti temu, tako imamo E-upravo, E-davke...

Da ne pozabim, E-tehnice, E-hladilnika, E-pečice...

Torej vse kar je danes novega mora biti na E drgač pač ne velja nič, E pomeni napredek, E pomeni da je to nekaj sodobnega, E pomeni evolucija.


No pa se vrnimo tisočletja nazaj v čas takratnega napredka in ob enem evolucije človeštva. Človek je v enem trenutku splezal z drevesa in se postavil na dve nogi, ker s tem ni več uporabljal rok so se mu le te preoblikovale, postale so krajše, ker je moral loviti za preživetje se je naučil hitro premikati in izdelovati orodje, ko se je oblekel, mu je odpadla dlaka s telesa, no skoraj vsem hahaha, potem je izumil kolo, si naredil dom itd. V glavnem vse to je pomenilo napredek, vzpodbujalo človeka k razmišljanju, mu krepilo možgane in duha.

Kaj pa prinaša E- evolucija. Za večino to, jih poneumlja, saj se premika namesto njih, razmišlja namesto njih in, kot se temu moderno reče olajša življenje. A, ker vemo, da začnejo deli telesa, ki jih človek ne uporablja spreminjati funkcijo, se lahko zgodi, da bomo v nekaj stoletjih prešli na nivo neumnih plazilcev.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2