Pa smo jo dočakali

prvo spodobno nadaljevanko. V času hajpa takšnih in drugačnih nadaljevank, v času Netflixa in njemu podobnih platform v času, ko so vse države okoli nas in širše ustvarile vsaj eno super serijo, je tudi naši nacionalki uspel ta podvig.

Gre za nadaljevanko, ki je včeraj dobila svojo premierno uprizoritev na TVju, no nekateri so si lahko že prej ogledali prva dva dela, ostali pa smo jo dočakali včeraj. Jezero namreč, serija po knjižni uspešnici o kateri lahko preberete nekaj tudi na teh, če boste malo pobrskali. 

Hajp okoli nadaljevanke je po ogledu prvega dela upravičen, končno se vidi, da so si odgovorni za nastanek vzeli čas in spisali odličen scenarij, veliko je k temu pripomogla sama knjižna predloga. Najbolj pa vsaj mene navdušujejo posnetki, ki slikajo pokrajino. Kar se tiče igralske zasedbe mislim, da je odličen izbor najboljšega kar premoremo v Sloveniji in vsaj nas, ki gledamo tudi veliko danskih, norveških in podobnih serij nič ne moti, da se pojavijo igralci, ki so nam znani iz drugih filmskih ali TV stvaritev. 

Po prebiranju raznih tvitov se je nekaj predstavnic nežnejšega spola obregnilo ob šovinistični jezik. No az lahko rečem, da je v tem primeru zelo previdno izbran, kar je po eni strani malo škoda, po drugi pa mogoče ve na TV res ne sodi, ampak če hoče serija biti vsaj kolikor toliko verodostojna mora biti čim bližje realnemu svetu in ne nekemu izumetničenemu spakedralu.

Na mestu pa so tudi čestitke nacionalki, ki se je tokrat res potrudila s promocijo, predstavitev je vrhunska, na temo serije je izšel podkast, izšla je audio knjiga v glavnem promocija je na tak ali drugačen način dosegla ciljno publiko. Na kratko čestitke.


                                                                      vir: rtvslo.si

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2