Kaj ko bi še mal o športu

 ker zadnjič sem mal zašel na TF in sem videl, da je tam še vedno link do mojega bloga, ki pa je z leti prešel iz bolj ali manj športnega pisanja, na vse prej kot to. Saj zadnje čase pišem od tem kot je politika, serije, knjige, pa seveda aktualni korona virus o športu pa le še tu pa tam. Ampak to še ne pomeni, da je šport zame preteklost. 

Torej še vedno se ukvarjam s športom in to vsak dan najdem čas, da naredim nekaj a sebe, je pa res, da sem malo skrajšal čas, ki ga porabim za to, ker je pač sedaj moje vodilo, da ohranjam telo v kondiciji, da imam kot bi se reklo močno "podvozje" in, da to kar počnem je to v bistvu za zdravje. Tako imam letos plan, da tečem dvakrat na teden po 10 kilometrov, ostalo pa glede na vreme in počutje, ali grem na kolo, kjer letos prevladuje gorc ali pa treniram z kettlebelom ali utežmi, s tem, da sedaj ko je vroče raje trening naredim v stanovanju pod klimo. Glede na vse opisano sem prešel iz hard varjante preteklih let sedaj bolj na soft, kot bi se reklo. 

Ampak pomembno je, da sem skoz v pogonu, nimam težav z poškodbami, razen seveda težave z petnico, ki pa sem jo pridelal že skoraj 10 let nazaj, drugače pa tu pa tam kak muskel fiber ostalo pa kot bi se reklo b.p. 

In mogoče na tem mestu tudi nasvet za koga, ki iz linka na TF zaide na moj blog, športajte za sebe, za svoje zdravje, tako fizično, kot psihično, pehanje za rezultati zna prinesti samo kontra učinek, kot bi ga naj šport imel, to vem iz lastnih izkušenj. 

Predvsem pa kot vedno, mislite s svojo glavo.  


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2