Šport vsak dan

 je nekaj, kar prakticirma že kar nekaj časa. Sem pa prav šel pogledat kdaj sem mel zadnjo pavzo zaradi bolezni. Z malo truda sem ugotovil, da je to bilo zadnje tri dni v februarju in prvih pet dni v marcu leta 2017. Pa še top je bilo zaradi težav z hrbtenico. 

Od takrat naprej pa vsak dan naredim nekaj za sebe v obliki športa, ali je to tek, kolo, crossfit, tek na smučeh, je odvisno od letnega časa in vremena, ter časa, no potem je tu še družina in služba. Ampak najmanj uro pa si vsak dan vzamem za sebe in tako ostajam v dobri fizični in psihični kondiciji. 

Kar se tiče letošnjih ciljev sem že kot je leto pri koncu tudi jaz že skoraj pri koncu zadanih ciljev. S tekom sem že čisto blizu 1000 km, pri kolesu sem računal na 4000 pa mi bo korona in šolanje od doma načrte malo prekrižala, a nič ne de bo0mo pa drugo leto not spravli.  

Drugač pa se je začela zima in sneg je tu, kar je še bolj pomembno, da je sneg v hribih, tud smučarske karte smo nabavli in sedaj čakamo še samo, da se nas vlada usmili in, da malo zrahljajo ukrepe in, da lahko gremo na tekaške in alpske.

Kakor koli, šport je že zdavnaj postal res stvar v kateri uživam, vsak dan sproti se odločam kaj bom počel, nikoli nisem obremenjen z časi ali hudimi cilji. Grem na kolo, ko se mi zdi, da imam dovolj, obrnem in grem proti domu, ko grem tečt, tečem v "penzionističnem" temu, poslušam podkaste ali pa samo tečem in se razgledujem. V glavnem končno športam za zdravje.

Pa da se še malo dotaknem novega podkasta, ki je namenjen tekačem, Marko Roblek je namreč zaštartal nov podkast, Zagret za tek in s tem pokril še to temo, ki kljub poplavi vseh podkastov še za čuda ni bila pokrita. Tak, da tudi to področje smo pokrili.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2