Odlokočevanje

 je nova beseda v tem času, ko naši vladajoči lahko obvladujejo nastalo situacijo samo še z odloki, ker pač noben zakon zaradi pat pozicije v parlamentu ne gre več skozi glasovanje.

Naslednja mantra tega časa pa je PCT oz. PC pogoj, ki je  povzročil veliko nezadovoljstva med ljudmi, ki se kaže na način, da so se začeli ljudje pred parlamentom v znak protestov zbirati poleg petka še v sredo. Kdo vse so pobudniki in kdo v resnici stoji za določenimi sferami v vrstah protestnikov nebi bilo pošteno špekulirati a temno rdeča barva s katero je naša država, kot edina obarvana na evropskem zemljevidu, ki označuje število okužb kaže na to, da nekaj očitno ne deluje.

Ampak, to v bistvu sploh ni namen mojega teksta, ampak bom nadaljeval z priporočilom in po malem tudi z nasvetom. Ker že stara modrost pravi pomagaj si in bog ti bo pomagal bom tokrat dal priporočilo glede naložbe financ predvsem za boljšo prihodnost oz. za tretje življenjsko obdobje. Torej poslušajte podkast Mony-How. Gre za podkast v katerem boste dobili kar nekaj uporabnih informacij in nasvetov kam z denarjem oz. kako upravljati z njim. Ja vem marsikdo bo rekel, da zaradi slabih prihodkov ne more nalagat denarja, ampak z določenimi prijemi so da tudi za to nameniti pa čeravno majhen znesek in če to začneš delati dovolj hitro in si pri tem vztrajen se lahko z leti nabere kar nekaj denarja, če pa je ta naložen v pravilne investicije se ta kupček lahko še znatneje poveča. Kakor koli že, če koga zanima bo sigurno izvedel kaj pametnega.



                                                          vir: mony png images

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2