Zima,

 ki se po premoru vrača v naše kraje glede na vremensko napoved, je pač taka kot je. Med tem, ko je december začel zelo obetavno z snegom vsaj višje pa se je njegov konec in začetek januarja prevesil v bolj pomladno varjanto, a kot rečeno se zima počasi vrača.

No jaz sem vesel, da sem december dobro izkoristil za snežne radosti in tako bil kar nekajkrat na tekaških in tudi na alpskih smučeh tako, da mi sedaj ni tako težko čakati na novo snežno pošiljko. Se je pač treba prilagoditi in sem potegnil sedaj iz kleti gorca in z njim naredil prav voženj, kar pa tudi ni slabo.

Iz vsega napisanega je vsakemu jasno, da šport še vedno ostaja hobi številka ena, čeprav sem sedaj malo bolj spet zagrabil tudi branje knjig in bi sedaj najraje bral kr kake tri na enkrat.

Ampak ostanimo pri športu. Vodilo je še vedno da vsak dan namenim športni aktivnosti vsaj eno uro, pa naj bo to tek ali treningi za moč ali kolo ali pa v tem času kaj na snegu, no tu pa tam pa je kombinacija večih aktivnosti a pretiravam že dolgo ne več. Ker glano vodilo je, da je rekreacija nekaj, kar mi pomaga krepiti mojo psihofizično kondicijo in ne nekaj s čimer bi si uničeval zdravje. 

Torej nadaljujem v tempu zadnjih let, šport in pa seveda preživljanje čim več kvalitetnega časa skupaj s svojo družino, sta na prvem mestu, vse ostalo pač po potrebi.

Pa še nekaj utrinkov iz narave.





Pa ostanite zdravi in predvsem zdrave pameti-

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2