Evo mene

 nazaj po krajši odsotnosti ali bolje rečeno po dopustu o katerem pa v enem od naslednjih objav. je pa res, da se je v tem vmesnem času naredilo toliko stvari, od katerih so seveda najbolj odmevale poplave. K sreči mi nismo bili deležni kakršnih koli posledic, sem pa bil kar dobro vpet v dogajanje v službi. 

O vsem skupaj se mi ne zdi, da nima smisla zgubljati besed, ljudje, ki so bili na kakršni koli način neposredno udeleženi in so utrpeli kakršno koli škodo v teh poplavah bodo posledice čutili še leta, če ne desetletja. Kar me bolj moti je zopet to kako so eni takoj zopet zajahali val tuje nesreče, eni za samo promocijo, drugi so zavohali hiter zaslužek, eni tudi priložnost za izvajanje kriminale, žal pa le malo je takih, ki so res želeli samo pomagati in nič drugega. Upam samo, da bodo pristojni res naredili vse, da bodo pomoč dobili tisti, ki so jo za res potrebni, ne pa tisti, ki imajo najboljše zveze in poznanstva, kot se to rado zgodi.

Kot rečeno na začetku smo vmes preživeli dva tedna dopusta, sedaj pa se počasi vračamo v ustaljene tirnice, bliža se namreč šola in zopet bomo zapadli v rutino, kar bo pomenilo, da bodo dnevi samo leteli mimo nas. Vsekakor bomo poskušali narediti vse, da si popestrimo dogajanje in, da ne bomo samo potniki.

Nekaj sem dolžan napisati tudi o športnem napredku pa tudi o nekaj prebranih knjigah, ampak tudi to bo prišlo v naslednjih objavah, tako da kot bi se reklo stay tuned.




Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2