Kuham, berem, poslušam

 športam, še zašpilam kero na harmoniko in vmes najden še dosti časa za skupen čas, ki ga preživim z družino in pa ne boste verjeli še v službo hodim.

Ja za vse to si najdem čas, seveda, pa tu naj takoj povem, da pač mi nismo lastniki kake velike vile z hektarjem zemlje okoli ali pa vikenda na morju ali v hribih ali pa kar takega mal na vasi. Ne nič od tega ne premorem, premoremo eno uborno stanovanje, ki nam zadostuje za naše življenjske potrebe, je pa res, da je to skoraj v centru mesta in, da se velikokrat, ko se samo sprehodim čez mesto med ljudmi, ki ga vedno polnijo, že počutim, kot, da sem v bistvu tukaj na dopustu, ne pa da sem del tega.

Torej kaj želim povedati je da imam veliko stvari s katerimi si zapolnim čas pa še vedno najdem čas, ko ne delam čisto nič, ko samo uživam v brezdelju in brez skrbi. To pa pišem za to, ker nemalokrat slišim kako so eni konstantno v gužvi, kako se jim vedno nekam mudi, kako so zasedeni, da nimajo časa niti za sebe in potem seveda kako so konstantno utrujeni, ker so pač skoz pod stresom. No, če je res tako potem se morajo taki krepko zamisliti sami nad sabo in svojim življenjem, ker kot jaz velikokrat povem, nihče nima pogodbe kako dolgo bo na tem planetu. Največkrat pa, ker se mi zdi, da je to največja resnica pa bi se morali ravno ti vprašati, kaj pa delajo, da so skoz v gužvi, za čim se pa pehajo, da se jim to skoz dogaja, ali pa je to le težava, ker si pač ne znajo splanirati svojega časa ali pa kar je največkrat resnica je to samo plod njihove domišljije.

Seveda vsak sam zase najbolje ve kako in kaj in jaz na tem mestu pač ne bom sodil o tem, ker nisem poklican, bolj tole vse skupaj pišem za razmislek sebi in še komu, ki tole slučajno bere.

Zavedajte se, samo eno je življenje in ne hodite mimo lepih stvari, ki se vam ponujajo samo zaradi tega, kje ste pač po vaše v gužvi.

Pa bodite zdravi, predvsem zdrave pameti.

Aja, pa še to 250 evrov še vedno čakam.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2