Kultno

je imeti CULTA in to zdaj vem...

Potem ko sem več kot 6 let matral prejšnje cestno kolo je nekak padla odločitev, da pa bi si mogoč privoščil nekaj mal novejšega. No pa sem reku OK, če prodam starega pa si te kupim nekaj novega a ne. In ker pač je Bolha.com prava stran za oglaševanje takih reči sem se odločil in kolo dal v prodajo. In neverjetno ni minilo niti dva tedna, ko je že dobilo novega lastnika..

Hja, kaj pa zdaj ali naj mal počakam z nakupom proti koncu sezone in probam dobit kak dober popust, kar pa zna biti tudi tvegano, to sem spoznal že lani, ko sem konec avgusta kupoval gorca. Res je, da popusti so kar ugodni a kaj, ko sem jaz takih dimenzij, da tud številke, ki bi a mene ble super, tud najprej poidejo. Pri kolesu pa je še kako pomembno, da ti je le to prav.

Ja nič v nedeljo sem ostal brez mojga jeklenga konjička in ponedeljek je bil pravi čas, da odidem malo po trgovinah. Do sedaj sem delal raziskavo glede nakupa le preko spleta in si že malo ustvaril ožji krog favoritov. Že v naprej sem vedel, kakega ranga kolo hočem in sedaj je bila stvar nakupa le še najugodnejša ponudba. 

Po prvem obisku trgovine ni blo uspeha a glej ga zlomka pri men že v drugo gre rado in tako sem se že kar v drugi trgovini odločil za nakup. No saj ni skrivnost, da sem bicikl nabavu v trgovini Urgenca-bike na Pobrežju. V bistvu vsakemu, ki se odloča za nakup kolesa priporočam obisk te trgovine.

Zakaj sem se pa sam odloču za točno to kolo pa je več razlogov, kot prvo sem dobil kolo s točno tako opremo, kot sem si jo želel, kot drugo pa ima nakup Culta to prednost, da te v trgovini, dajo na napravo, ki zgleda kot mučilni stroj v bistvu pa gre za to, da te do potankosti izmerijo in ti prilagodijo komponente glede na izmere, kar pa je veeeelllliiiikkkaaaa prednost pred ostalimi kolesi. In zato je bila moja odločitev popolnoma enostavna.

Sedaj ko pa sem kolo že tudi dobil in preizkusil pa sem ugotovil, da tudi pravilna.

In tako zgleda moja kultna makina...



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2