Lov

na čarovnice al kak naj temu rečem, kar spremljam zadnje dni v medijih pod rubriko šport. Najbrž se komu že svita kaj me muči... Še ne??

DOPING. Stvar, ki je bogokletna za vse, ki se ukvarjajo s športom na takem ali pa drugačnem nivoju, pa vendar stvar po kateri vsi gledajo s kotičkom očesa, ko se gre za dosego vrhunskih izidov. In potem pridejo na dan takšni in drugačni dopinški škandali, ki jih je vsako leto nekaj. No večina od njih pa je tako kot je odmevna tudi kar hitro pozabljena. Čisti primer ali kdo ve koliko športnikov je bilo letos na olimpijskih igrah obtoženih da so bili "drogirani", kot bi rekel dr. Stare.... No najbolj zagreti spremljevalci že vejo, vsi ostali pa, tak kot so o tem čuli tak so pol tud pozabli. Pa vendar je tu afera vseh afer, ki odmeva že kar nekaj časa in samo ugibam lahko kaj se skriva za vsem tem in komu je Armstrong tako hudo stopil na žulj, da ga sedaj hoče zbrisat z zemlje. Pa da ne bom narobe razumljen, ne, nikakor ne podpiram dopinga, vseen pa mi gre mal na jetra, ko spremljam to dogajanje okoli vsega tega in berem razna kesanja in priznanja od ljudi, ki so tekmovali ob boku z Armstrongom. Vsi skesano priznavajo, da so se dopingirali na tak in drugačen način, ob enem pa veselo tožarijo še vse ostale, da so to počeli, čeprav in to še enkrat ponavljam, čeprav jih ni noben dobil z roko v žaklju, bi lahk temu rekel. In sedaj bojo vzeli vse zmage, ki jih je osvojil... Zakaj že?? Če so bili vsi nadopingirani je bil še vedno najboljši med sebi enakimi! Na koncu pa komu pa jih bodo dali?!

Kakor koli že zame je Armstron še vedno legenda... Pa ne samo zato, ker je zmagal na tourih, ampak zato, ker je tud drgač zmagovalec in človek, ki poskuša pomagat tistim, ki pomoč rabijo..

In zato...


P.S. Aja pa še nekaj, kolk je kaj le tega "drogiranja" med nami rekreativci...

Še en P.S. In ko glih vse napišem najdem še ta članek. Gre za odličnega fizioterapevta, ki ima svojevrsten pogled na trening, prehrano in zdravljenje poškodb, zaradi česa ga že kar nekaj časa spremljam in preizkušam njegove metode tudi na sebi.

Priporočam branje in potem se lahk zamislimo sami nad sabo. Jaz sem se. Pošteno povedano ima popolnoma prav. kolko nas je ki smo že pred tekmo vzeli kako protibolečinsko tableto, tak preventivno pač, no pa kolko, ki smo je vmes... nisem še pozabu Tran-Slovenije in dejstva, da zadnje etape nebi preživel brez Naklofena...

No pa saj naj vsak pr seb razčisti, kolk je zdaj boljši od...

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2