Počasi se končuje

še eno leto in a ima zdaj smisel gledat nazaj na vse skupaj kaj se je dogajalo. Ka pa vem... Ja in ne, kak se vzame pač. Itak pa je vedno tako, da pač tist kar je dobro si itak dolgo zapomnimo, kar pa je slabo pa se čim prej pozabi, pa je. No vsaj pri men je tako, ker pač nisem človek, ki bi se nekaj obremenjeval s salbimi stvarmi in jih kar naprej pogreval. No če sem čist pošten je blo na kon koncev kar vredu, kljub krizi HAHAHA. Je pa res, da se marsikaj zgodi kar samo po sebi in nenačrtovano. No mogoč bi mi bla kaka bolečina pršparana, če bi znal pravi cajt odnehat, a je že tak, da se na lastnih napakah učimo, glavn je da si tud kaj zapomnimo.

Kar se športa tiče sem res mel letos nemalo težav z zdravjem no bolje rečeno z poškodbami, sedaj upam, da je to vse počas za mano. Je pa res, da sem mogoč sedaj "spregledal", da niso vse rezultati in naporni treningi, da jih pač lahk dosežeš, ampak je tu treba tud mal uživat. No letos je blo tega na pretek. Super kolesarjenja po makadamskih cestah Pohorja in kar nekaj osvojenih hribov, kar je na koncu prneslo lepo število prevoženih kilometrov. No sedaj ko je zima (no pogleda čez okno glih ne kaže na to) a vseen je na Rogli za enkrat še dost snega, da se da tečt na smučeh in s tem uživat v naravi in v miru ter svežem zraku.

Tako, dana koncu je blo to leto kr pestro in nič ne bom jezn, če bo drugo malo manj... (vsaj kar se težav s križem tiče)

Pa še mal utrinkov iz letošnjega leta...

Zima

Jesen

Poletje

Železo

Romunija

Poležavamo

Pa spet zima

Naši otroci

Srečno novo leto!


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2