Že par dni

se zadržujem pa se ne morem več. Gre pa seveda za najbolj aktualno temo v tem času, to so protesti, ki se vrstijo po naši državi. Ker sem žal po službeni dolžnosti kar velik prisoten pri vsem dogajanju imam tud določen pogled o celi zadevi.V bistvu me protesti sploh ne motijo, bolj me moti način in sama izvedba le teh.

Prvo kar je smo zgleda samo v Sloveniji navajeni protestirat ob vikendih al pa pozn zvečer in se nato dret pred raznimi praznimi stavbami, ko v njih tak ni nikogar, da bi sploh kaj slišal kar šele videl vso to množico, ki ima vsega dovolj in jim je več kot očitno prekipelo.

No ob vsem tem je mal smešno tud to, da se kar naenkrat protestira zoper župane pa vlado, ko pa vemo, da so nekateri še ne dogo tega bili sprejeti kot rešitelji ljudstva... Če pogledamo samo s kako večino je v Mariboru zmagal župan med volitvami, ne glede na to, da ni blo mal kandidatov za to funkcijo a je vseen z velko večino zmagal v prvem krogu. Prav tako so vsi ti ljudje bili izbrani na demokratičnih volitvah, kljub temu, da so še pred tem bili predmet raznih preiskav različnih organov pregona. 

Kakor koli že, vse skupaj je odlično izrabila skupina t.i. huliganov, katerih glavni cilj je zanetiti spopade s policijo in pri tem ne izbirajo sredstev s katerimi se lotevajo tega dela.

In na koncu je tu še policisti, ki stojijo za ograjami in morajo vse zadeve požirati ob enem pa so s tem izpostavljeni veliki nevarnosti in kar nekaj jih je žal bilo takih, ki so jo bili žrtve teh napadov in so pri tem bli poškodovani. Samo upam lahko, da v nadaljevanju ne bo prišlo še do česa hujšega. Kar nekajkrat je bilo prav vroče in glede na vse skupaj  je še prava sreča, da ni prišlo do kakega tragičnega razpleta.

Na koncu mogoče v razmislek samo, da protestirati JA ampak kako, sigurno ne tako, da se uničuje nekaj kar je od nas vseh pa tud v času, ko so vsi ki se jih to najbolj tiče nekje na toplem in vse skupaj gledajo po televizji ni najbolj smiseln... 


No vsaj zima se ni izneverila ;)

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2