Gledam

skozi okno in sem vesel, saj je tud pri nas prava zima, ki ni samo v gorah ampak tudi v dolini. No pa to še ni konec sneženja saj se obeta sneg bolj ali manj skozi cel teden. Prav sproščujoče je, takole vse belo okoli prav pomirja in kr nekako več moči mi daje ta pomirjujoča belina. Pa čeprav pomeni to, da rabim da pridem v službo še enkrat tolk časa kot normalno ali pa da pridem domov, saj je danes pot iz nočne trajala skor uro pa tričetrt. No pol sem mal zalegno, saj sem optimist in sem pričakoval okoli poldneva že kolkartolk splužene pločnike... No sem pač optimist ni kaj, ampak tek po snegu je tud čist OK. Je pa naravnost hecno kako se izbira taktika pluženja pločnikov. Naprimer, pločnik, ki je ob eni glavnih cest, ki vodijo v center mesta ni videl niti lopate, kaj šele kakega stroja, no nadaljevanje ceste proti Qulandiji pa je kot črno - bela. Je služen pa ni spluže pa spet je, pa spet... Nato pa del, kjer je najman pešcev proti Radvanjskemu rondoju, ki pa je splužen v nulo, pa potem obrat in pločnik proti Štuku, kjer se mora študenterija prebijati po snegu, je pa nato potka od Koblarja pa do Lenta suha, pločnik čez Lent pa premore samo ozko gaz, no na drugi stran Drave pa spet vse čisto. Res prava kombinacija različnih podlag... Zato pa je bil tek nekako podoben fatleku, glede na podlago omejena hitrost.

Gledam pa tud mal v bližnjo prihodnost in mal me je začelo mikat spet nastop na kaki tekmi. No zato sem se prjavu na TOLE, zdaj pa upam, da me ne bo spet kaj zaštihalo, tak ko lani, ko me je vedno začelo kaj matrat, ko sem le začel razmišljat o kaki teki. No ampak to je blo lani...

Končno se tud počasi vračam v normalen ritem treningov, no nekaj še ne forsiram in kolkr časa se le da preživim na tekaških smučeh in tako nabiram prepotrebno bazo, ob enem pa opravljam še fine višinske treninge. 


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2