Balzam

za telo in dušo je bilo tole nedeljsko druženje v Celju. Razlog pa je bil nekaka mestna avantura oz. Urbani gladiator, kot je prireditev poimenoval organizator. Aja, zakaj balzam? V poplavi vseh tekaških tekem, kjer vsi lovijo razne PB-je in gledajo skoz na uro in pulz pa je to blo končno nekaj kar je bila tekma, ki pa to ni. Na koncu je bilo važno da ekipa pa ne glede ali je bila dvo ali več članska pride v cilj, da premaga progo, ki si jo je zadala in da se ima pri tem fajn. V cilju pa ni glavna tema kakšen tempo smo imeli, pa kak je bil čas itd., itd. Tako ni blo niti pretirane nejevolje, ker proga tu pa tam ni bla najboljš označena in smo se mal zgubljali, no v najinem primeru sma tak od oka napravla kaka 2,5 km viška in kakih 150 višincev pa kot sem reku nič za to. Cilj in namen je bil probat nekaj novega, malo adrenaliskega, se met fajn in se pošteno razmigat.

Proge so bile tri različne, seveda pa sma se midva s sodelavcem Dejanom, ki ga vsi bolje poznajo kot "Mileta" odločla za tadolgo saj pa sma neka deda al kaj ;). No seveda nama je blo to mal premal tak da sam se mal še zgubla in vseskup še mal podaljšala...

Na progi pa vsega od manj zahtevnih zadev kot so prenašanje vreč s peskom in kamnov, ter metanja kopja pa do prenašanja avto gum, pa do preskakovanja ogna in plezanja po lojtrah, pa do kar pestrei prečenj Savinje in Voglajne, ki sta bile kar visoke zaradi prejšnjega deževja, pa do vožnje z šlauhi po kajakaški progi. No vmes pa še dobrih 15 kilometrov teka po vseh možnih površinah od asfalta, gozda, makedama, po nabrežju reke. Vse skup pa je blo začinjeno še z plazenjem po blatu, drčanju in preskakovanju blatnih mlakuž, ki so ble glih tolk velike, da se jih ni dalo preskočit hahaha.

Cilj je bil izpolnjen v nulo, se prvi druženje, smeh, adrenalin in dobro razgibavanje telesa.


Štart


Na gradu mal poziranja.



Mal po blatu.


Pa čez reko.


Pa še mal v blato.



A je fejst tema ;)



A saj ni tak hudo ;)



In še in še do cilja.

(toto by Urbami Gladiator)
Tako, za enkrat je to edina tekaška zadeva na kateri se še vidim, vse ostale dirke pa prepustim drugim ;)




Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2