Vsega po malem

bo v tem zapisu. Ampak najprej pa nekaj številk Že dolgo nisem napisal nič konkretnega o mojih treningih, no razen tega, da sem zdaj skoraj popolnoma prešaltal na kolesarjenje. Še k sreči imam cestaka in gorca in lahk fino kombiniram med različnimi vožnjami. No do sedaj sem večino bil na cestaku, ker je blo na Pohorju še precej hladno, da ne omenjam blata, ki pa se je zdaj že dobro osušil, preverjeno prejšnji teden je povezava od Areha na Belvi že skoraj čisto brez blata in tako se da prevozit traso brez, da morš pol takoj v avtopralnico. Torej sedaj kolesarim in ob jutrih ko grem v službo premetujem železje po dnevni sobi in delam ostale vaje. Sedaj imam na zalogi sklop različnih serjij vaj, ki vključujejo kettlebele, TRX in pa roler za trebušnjake ter žogo. Celoten trening traja dobro uro in vključuje vse mišične skupine. Kot rečeno ga izvajam takrat ko grem v dnevno le redko pa takrat ko sem doma, saj izkoristim tisi dan za kolo. V rezervi pa imam še tek, ki ga šparam za slabo vreme, ko se ne da kolesarit. No v kratkem morm poiskat še rolke in narediti še kak rolkarski vzpon na Roglo.

Aja oblubu sem mal številk. No do sedaj mi je uspelo nakolesarit krepko čez 2500 km in če bom nadaljeval s takim tempom jih bo do konca leta še kar nekaj. Na cestaku se povprečna hitrost vedno vrti okoli 32 km/h, na gorcu pa sem tudi že krepko popravu svoj čas vzpona po Kordeku.

In še na koncu kar je najbolj važno pa je to, da me nič ne boli, nič nisem zategnejen, hodim normalno in tud na splošno se počutim OK.

Je pa nekaj novega tud v naši prehrani. No jaz sem že pisal, da sem mel 40 dnevni post od sladic pa tud sedaj po koncu sem kar temeljito zmanjšal količino sladkarij v moji prehrani. Mislim, da sem nekje na 10% prejšnje konzumacije vseh sladkarij. V bistvu si sedaj privoščim nekaj sladkega po kakem dobrem kosilu in pa tu pa tam kaki sladoled, to pa je tud vse. Vse ostale sladkarije od čokolad, keksov, napolitank in podobnega pa je za enkrat črtano iz jedilnika.

No Tatjana je najdla neki smoothie challenge, kar je v bistvu zdaj zelo popularno razni challengei. Ne vem točno za kaj gre mislim da gre za zelene smoothie, no pa saj ni važno, važno je da jaz dobim vsaki dan pol litrski smoothie. Do zdaj so bili še vsi užitni.

Kar se tiče pa ostale prehrane pa nadaljujemo z tempom kot do sedaj, velik zelenjavnih juhic in pa sedaj vsaj dvakrat na teden še dobra solata s prelivom in kakim piščancem ali skušo. Potem pa še je na sporedu kaka dobra pečenka ali kotleti in pa kaj iz slow coockerja.

Za piko na I pa še veliko miganja tud z tamalima in to je to.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2