Preskoči na glavno vsebino

Ne spremljam jih veliko

ampak tu pa tam pa preberem kaj se piše po njih. Gre za raznorazne forume. Pri meni je dolgo časa bil v ospredju TF (tekaški forum), mal opokukam tud na Bicikl.com pa še na kerega, no pravzaprav sem registriran samo na teh dveh, aja pa še na Maxximumu, ki pa gta že dolgo nisem pogledal. 

Kaj čem povedat, to da je vedno manj koristnih informacij, ki ti jih taki forumi nudijo. Ko sem začenjal s tekom sem iskal vse živo na forumu, od tega kera oprema je dobra, pa do tega kako je blo na tekaških tekmah, pa do tega kako si pomagati pri poškodbah, no v glavnem pač stvari, ki so me v danem trenutku zanimale. No tu pa tam sem postavu tud kako vprašanje al pa napisal kako izkušnjo, pa naj si bo mnenje kako je blo na tekmi la pa o tem kaki se mi zdijo keri copati, kdaj pa kdaj pa tudi o tem poškodbah, ki so me ali pa me še mučijo. dejstvo pa je da sem vedno poskušal pisati objektivno in resnično brez olepševanja stvari. Če mi je na teku blo hudo in sem trpel sem to napisal, ker žal tek ni samo uživancija, če so me mučile poškodbe sem o tem kaj napisal in če mi kaj ni blo všeč sem tud to izrazil. V glavnem vedno se trudim, da sem z svojim pisanjem objektiven, še bolj pa da ne dajem komentarjev samo zaradi tega da jih dajem, kot to vse večkrat opažam nekatere.

Če povprečen uporabnik preleti te forume mu bo kar hitro jasno o čem govorim. Žal se je po moje vsebina forumov zelo izgubila in je kar težko pridobiti neke konkretne informacije o tem in onem. Mislim, da je najtežje priti prav do informacij o poškodbah, kar se teh športnih forumov tiče. Kot, da bi nas bilo sram pisati o lastnih težavah in nato deliti izkušnje z tem kako si pomagati pri raznih poškodbah. Najlažje je napisati prebrskaj po starih postih ali podobno, vsi pa vemo, da se stvari z leti spreminjajo in, da je vedno kaj novega na področju pomoči pri raznih poškodbah. No pa da ne ostanem samo pri tem, tud trendi prehrane grejo naprej, pa opreme in še in še, vendar pa je kr težko dobiti kako pametno frišno informacijo. 

Res si želim, da bi forumi bili to kar so bili pred parimi leti, da bi ljudje odprto pisali o svojih izkušnjah pa naj si bodi kakršne koli, da bi bili pripravljeni pomagat človeku, ki izrazi željo po informaciji, ne pa da se ga zasuje z kupom neprimernih komentarjev, ki nimajo nobene veze s tem kar nekdo vpraša. In tak potem postavi samo eno vprašanje in nikoli več, ker vsakemu pametnemu se potem ne da prerekat po forumu kr nekaj v tri dni in mu odgovarjat na včasih prav butaste komentarje. 

Ja res si želim, da bi ljudje na forumu bili iskreni, predvsem pa pripravljeni pomagat tistemu, ki za to zaprosi.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Dekle, ki se je igralo z ognjem

je naslov druge knjige, oz. nadaljevanje Dekleta z zmajskim tatujem. Opis prve boste našli, če boste malo pobrskali po zapisih. 
Torej gre za nadaljevanje zgodbe v kateri se vse plete okoli glavne junakinje, s tem, da v tem delu izvemo tudi nekaj zgodbe za nazaj, ki nam pomaga razumeti karakter glavne junakinje. Zgodba je napisana v istem slogu kot v prvem delu in bralca drži priklenjenega in s težkim srcem sem jo odlagal med branjem. 
No po prebrani knjigi sem si ogledal še film, ki je bil posnet. Mogoče bi moral pustit malo čaa vmes a sem bil preveč radoveden in sem si ga ogledal takoj. Žal je knjiga preveč obsežna, zato pač film ne more opisati vsega, kar je v knjigi, no še vedno pa je zadel bistvo in to je najbolj pomembno. 
Tretji del pa bo žal moral počakati, da se vrnem domov.

Veliko prepozno

so se naši vladarji odločili, da v našo preljubo državo spustijo tudi kakega tujega vlagatelja oz. tujo koorporacijo, ki bo pri nas zgradila tovarno in omogočila pregovorno delovnim Slovencem, da lahko delajo. Kako se bo primer Magna v resnici razpletel bomo še videl, se pa vsaj dogaja.

Vsako jutro preletim samo en novičarski portal na telefonu in to je portal nacionalke. Včasih celo najdem kaj zanimivega, tako, kot danes tole. O tem kako pa Slovaki s pridom izkoriščajo tuje vlagatelje, ki niso v njihovi državi samo zato, da bi pomolzli poceni delovno silo. Za kaj takega je nam oz. našim vladarjem vlak že zdavnaj odpeljal. Eno je to, da je naša država zbirokratizirana do plafona, drugo pa je, da so velike firme v teh leti že zdavnaj ugotovili, kje se da dobro in učinkovito poslovati in so se že ustalili, ter po načelu ne menjaj konja, ki zmaguje pač nimajo veliko interesa delati eksperimentov.

Sedaj, ko imamo vsi končno interes po prihodu tujcev, ki bi vsaj kupili kako podjetje na ro…

Zapakiral

sem mojo polarko RCX5, če kdo rabi kaj takega...