Trening ali hrana

kaj je bolj pomembno? Za vse tiste, ki še vedno dvomite o tem bo moj eksperiment pokazal, da je pravilna prehrana veliko bolj pomembna za dober izgled, kot pa ekstremne količine treninga.

In, da ne bo kdo misli, da govorim kaj na pamet. V mesecu februarju sma s Tatjano začela low carb projekt. Rezultati so objavljeni v preteklih objavah in so več kot navdušujoči. Seveda sem jaz pol začel popuščati, sploh z začetkom sezone sladoleda, ki je bil na programu vsak dan v kar obilnih količinah, no pa ne samo sladoled, še kaki arašidi pa velki sendviči s kruhom in tako dalje, vse to pripomore, da se kljub ekstremnim količinam treningov, tud po 18 ur na teden in več, obroč okoli trebuha samo veča.

No tri tedne nazaj sem začel spet malo bolj pazit na to kaj pojem. Seveda še vedno malo peša disciplina, vendar pa sem nekje 90 % uspešen in rezultati kar hitro vidni. V dveh tednih se zmanjša obseg okoli trebuha že se spet vidijo žile ;) povrh vsega pa sem zmanjšal količino treningov na okoli 12 ur, kar je kar dosti manj glede na preteklo stanje.

Če pa koga zanima, kako se pri nas je pa si lahko to pogleda na Tatjaninem blogu.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2