Beremo,

pa tud kako nadaljevanko pogledamo, seveda pa so tu še podcasti, ki me spremljajo na kolesu ali pa crossfitu.

Najprej nekaj o knjigah, ki jih sedaj berem, gre za zbirko knjig o Rimskih osvajanjih, malo drugačno pisanje, da ne bojo kar naprej samo krimiči... Avtor je Simon Scarrow in priporočam, knjige se hitro berejo in so polne bitk in spletk v starega Rima. Edina težava je, da v slovenščini niso izdane po vrstnem redu in je zato potrebno malo pazljivosti, saj se zgodba iz knjige v knjigo nadaljuje.

No kaj se gledanja nadaljevank tiče, sem zdaj bolj skromen in tako sproti spremljam 2. sezono True detectiv, ki po kvaliteti ne zaostaja za prvo sezono. V bistvu bi priporočal ogled vseh 8 delov na enkrat, če pa si tako neučakan ko jaz pol pač gledaš vsakega sproti, gre pa zadev h koncu, saj sta do konca še dva dela. Tko mal za sprot pa sem najdu Ripper street, ki pa je v bistvu detektivska nadaljevanka postavljena v 19. stoletje, mal mešanica modernega CSI in Scherlocka, priporočam.

Za podcaste pa od standardnih, ki so sedaj bolj ko ne vsi na počitnicah poslušam zaostale dele radia GA-GA, Toplovod Bitne pogovore in pa Apgrejd, to je kar se Slo scenen tiče, od tujih pa tu pa tam kak interju Tima Ferissa in pa The Incompareble, slednji se ukvarja z zanimivimi knjigami, filmi in nadaljevankami.

Evo nekaj mal predlogov za krajšanje počitniških dni ali pa prostega časa.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2