Kaj pokaže graf

pri mojih crossfit, kettlebell treningih sploh do sedaj nisem vedel, ker pač nisem nikol mel na seb pulzmetra, da bi mal videl kolk v bistvu pa je moj pulz, kak maximum dosežem pa tud kolk je povprečje.
V bistvu izvajam tri vrste treningov s kettlebelli. Eden ima bolj poudarek na zgornjem delu in je sestavljen z veliko lestvicami push-pressov in pulupov, pol mam enga, ki je bolj razgiban in je sestavljen tako iz vaj za lastno težo, kot vaj z kettlebellom, in pa še en, ki pa je v bistvu samo swingi in TGU. No če bo keri pobrskal mal nazaj bo našel že itak vse opisano.

No da preidem k bistvu, za prva dva sem opravil tud meritve s pulz metrom. in izsledki so zanimivi. No bistvo je, da sta oba treninga prbližn enako dolga, in da se oba začneta z ogrevalnimi vajami in nato serijo kettlebell svingov in sklec, se pravi 15 serij po 20 swingov in 10 sklec, nato pa se med seboj začneta razlikovat.

Na grafu to zgleda tako.




Na koncu niti ni velike razlike v treningih je pa vseen zanimivo videt kak niha pulz in da pride kar visoko. Tist ko vmes pade je čas ko sem v pozicija plank, ki jo držim 2 minuti 20.




Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Prodaja avta

Grčija 2